torsdag 11. desember 2014

Scenario arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Vi er et felleskap basert på nysgjerrighet, engasjement og prestasjonslyst. Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet.


Rom skal inspirere og kommunisere identitet gjennom ulike opplevelser og. Interiørarkitektur er rammen rundt folks hverdag - på jobb, hjemme og i fritiden.

Adapt og Lysning er vinnerne av plan- og designkonkurransen for nytt regjeringskvartal. Scenario er med på teamet bak Adapt. Vi jobber med innvendig arkitektur og designtjenester innen fem. Vi er et team bestående av interiørarkitekter, møbeldesignere, arkitekt og grafiker, med et nettverk av samarbeidspartnere og freelancere innenfor både arkitektur, interiørarkitektur, produktdesign og grafisk design.


TAG trenger seniorarkitekter! I Drammensveien 1sitter landets dyktigste interiørarkitekter, designere og planleggere. Vi gir rå analyserer prosjekter, utvikler konsepter og gjennomfører i. LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling.

Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og. Vi holder til ved Bislett i Oslo og teller engasjerte og høyt kvalifiserte medarbeidere hvorav tre partnere. Kontoret har bred erfaring med særlig kompetanse innen skole-, helse- og omsorgssektoren. The office, which is situated in. Er du en relasjonsbygger, og en som trives med høyt tempo og ansvar?


Som landskapsarkitekter är vårt mål att göra avtryck i människors livskvalitet. Kombinert arkitekt - og interiørarkitektkontor og er tuftet på et ønske om å jobbe tverrfaglig med arkitektur i stor og liten skala. På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL. Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. I tillegg kan du bruke fritekstsøket.


Et vanlig norsk synonym er fremtidsbilde. Innenfor scenariemetodikken legger man til grunn at utviklingen sjelden er entydig eller forutbestemt. Deko FG fullglassvegger med sortlakkerte aluminiumsprofiler og tette dører i full vegghøyde. Nettsiden viser et utvalg fra tidsskriftet. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere.


Arkitektur N og din nye portal til god arkitektur.

Dette er trolig det største og viktigste samfunnsoppdraget du kan få som arkitekter og rådgivere. Vi er stolte over å lede et sterkt, tverrfaglig team i denne oppgaven. Det er et historisk oppdrag vi tar fatt på med største alvor, sa Gudmund Stokke, ledende partner og fagansvarlig i Nordic Office of Architecture.


Rodeo is an interdisciplinary architecture office merging design, urbanism, and social sciences. Rodeo er et tverrfaglig arkitektkontor i grenselandet mellom design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg