tirsdag 30. desember 2014

Takvindu velux

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har det du trenger. Pusse opp innvending? Maxbo har innvendig panel! Ingen frakt eller tollkostnad!

Hos MAXBO finner du blant annet topphengt og sidehengslet takvindu. Vi tilbyr GRATIS frakt ved kjøp over kr. Trappeganger, kjøkken, ba soverom, hjemmekontor – fantasien er din eneste begrensning!


Monteringstiden er nå halvert. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Nytt år og nye muligheter. Vedlikeholdsfrie vinduer med termomodifisert trekjerne og vanntett polyuretanbelegg.


Herdet glass utvendig og laminert på innsiden.

VELUX gardiner og rulleskodder. Slipp inn dagslys og trivsel med nøye gjennomtenkte og solide takvindu. Midthengslede takvinduer er enkelt å betjene, selv når det står møbler under. Insektsnett for takvindu. Kombiner solskjerming med et insektsnett, så er du virkelig klar for den varme og lyse årstiden.


Få effektiv solskjerming til takvinduene. Et takvindu på riktig plass vil gi et mer balansert og jevnt lysinnslipp. Husk imidlertid at det å ta i bruk et uinnredet loft til beboelse er søknadspliktig.


Det kan også tenkes at innsetting av takvindu vil bryte så mye med byggets utseende og karakter at det bør søkes om tillatelse til innsettingen. Skal bygge nytt hus og har fått priser av Nordbohus for 118xvelux takvindu , de skal ha kr. Vet jo at det noen timers jobb å montere det men alikevel?


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Kjøp Billige Takvindu. Vi selger takvinduer av høy kvalitet.


Produktenes overlegne funksjoner gir deg mulighet til å nyte den ideelle kombinasjonen av dagslys, frisk luft og fri utsikt – det perfekte miljø til din bolig. Systempakke inkludert foring cm.

Glasset er herdet utvendig og laminert på innsiden. Leveres som standard med 3-lags isolerglass(66) for bedre u-verdi. Komplett LSC-foring, inkludert dampsperrekrave og gerikter. Velux systempakke CK02. Foringene er med skarpe linjer for å matche en moderne stil.


Vann- og fuktighetsbestandige materialer med. Disse vinduene kommer med regnsensor og veggbryter. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre takvinduer. Du finner også alle de ulike variantene i oversikten. Finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med en av våre avdelinger.


Les mer om hvordan du velger riktig vindu. Skulle idag til å male om og tapetsere og male opp et rom vi ikke har benyttet til så mye frem til nå. Rommet skal bli til et barnerom.


Oppdaget til min forskrekkelse at det har oppstått en vannskade over takvinduet. Jeg begynte å rive ned for å avdekke omfanget og for å begrense ytterligere skader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg