fredag 5. desember 2014

Olje betonggulv

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Oljen danner ikke film som slites ned av bildekk, de sliter isteden på betongen. Det er imidlertid viktig før behandling å sjekke at betongen er ferdig herdet og ikke inneholder fukt. Om gulvet i vaskerommet eller kjelleren skal males med en 1-komponents maling, kan det lønne seg å olje i forkant.


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.

Oljen vil trekke godt ned i betongen, fylle porene i betongen og herde. Siden tørrstoffet gjør at oljen herder, vil det gå lenger tid mellom hvert vedlikehold. Vær imidlertid klar over at ved å olje betongen, vil den få en wet-look.


Finishing oil er kun egnet for innendørs bruk. Forside Gulv Behandle betonggulv for å unngå støvproblemer i ettertid. Et annet viktig bruksområde er innen landbruket hvor griser, kuer, hester og fjærkre ofte står direkte på ubehandlet betonggulv. Dette kan være direkte skadelig da dyrene daglig puster inn finstoff.


I tillegg virker avføringen fra dyr sterkt nedbrytende på betongoverflaten, noe impregnering vil kunne eliminere.

Til dette kan du bruke en tørrende olje , en vanntynnet betongolje eller en sealer. I steinfaghandelen finnes også egne spesialprodukter. Olje syrer utette betonggulv og mars dem med mørke, stygge flekker.


Raskt ren olje -farget betong siden oljen blir stadig vanskeligere å fjerne jo lenger den forblir på porøse overflater. Forsømt oljesøl kan til slutt føre til permanente flekker på betonggulv. Grunnleggende rengjøring forsyninger kan fjerne olje flekker på betonggulv. Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før ( olje , fett osv.).


Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Husk å bestille tynner i tillegg til maling! Vi er opptatt av kvalitet, enkelhet, inspirasjon og miljøbevissthet. Med tiden har vi utviklet vår TreStjerner serie, og er stolte av å ha produkter til alle slags gulv og flater så du kan bevare gulvene å gi de nytt liv, enten du skal olje , male, lakke eller hardvoksolje ditt gulv.


Kanskje du heller er på jakt etter en klar beskyttelse for betonggulv ? TreStjerner Betongolje er en klar og vanntynnbar olje du kan bruke på både betonggulv , betongvegger og betongtak. Den har den fantastiske egenskapen at den reduserer støvdannelsen, og gir en beskyttende hinne, noe som gjør rengjøring til en smal sak. Les mer om vedlikehold av betonggulv her.


Til grovrengjøring og dyprens av betonggulv. Svært effektivt rengjøringsmiddel som er skånsom mot stein, betong og terrazzo.

Kan brukes på alle typer stein. Visste ikke helt hvor jeg skulle poste denne topicen, og siden vi ikke har Siste Ordet fikk jeg ikke spurt der Igår presterte jeg den fine tingen å søle liter olje utover betonggulvet i mekkeboden. Beregnet på betong, puss og liknende overflater utendørs. Nye betonggulv skal være tørre og rene for smuss, olje etc og være herdet minst. Vannbasert sokkelmaling til bruk på gips, betong og eternitt.


Innendørs gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv. Malingen har ekstremt god vedheft til alle underlag. Luktsvak og slitesterk. Kan leveres i glansgradene blank. Vi holder på å bygge hus og vurderer betonggulv flere steder, deriblant på badet.


Innlegget ditt ga svar på flere av spørsmålene mine:) Et lite spørsmål ifht badekaret ditt: Hvor er det fra, og hva har dere benyttet for å bygge det inn? Er det bare malte gipsplater? Påse at overflaten er ren, tørr og uten olje og fett. Owatrol Olje kan oppnå bedre resultater på rustne overflater da den bruker rusten som pigment for å danne en beskyttende finish. For å gjøre malingen rusthemmende, blandes Owatrol Olje med maling.


For å bedre malingsutflyt, blandes 5- Owatrol Olje med maling. Denne metoden bør man være for å få til. Har du fått flekker av olje på klær er det flere metoder man kan prøve.


Strekk ut den delen av klærne som har fått oljeflekken over en vask og be din makker om å slå det kokende vannet gjennom flekken. Vær forsiktig så du ikke brenner deg på det kokende vannet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg