mandag 22. desember 2014

Solskjerming rullegardin

Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk.


Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin.

Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vi utfører alt innen glassmester- og glassarbeid. Rullegardiner gir et stramt uttrykk med rette linjer.


Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt. Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig.

Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Lystette rullegardiner med sideskinner stopper effektivt lyset ute. Priser er levert fra lager og inkluderer mva. Vi sender over hele landet.


Med vår ekspertise, gjør vi ditt hus til det perfekte stedet å være. Våre produkter tilfører hjemmet ditt noe personlig og unikt. Med dine ønsker og vår kunnskap, finner vi sammen den beste løsningen for ditt hjem. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter.


Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Solskjerming med rullegardin er svært effektivt, og en av grunnene til at rullegardiner har vært populært i alle år. En rullegardin i stua hindrer at du får solen i øynene når du ser på TV, eller sitter foran PC-skjermen.


På soverommet eller barnerommet sikrer den en god natts søvn ved å stoppe de forstyrrende solstrålene. Solskjerming AS er importør og forhandler av utvendig og innvendig solskjerming produsert på mål.

Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd. Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser. Alle produkter er CE-merket og godkjent for bruk i Norge. Varmeinnslipp og innsyn skjermes effektivt med screens som solskjerming.


Det er målt over reduksjon av varmeinnslipp ved bruk av denne typen. Duken er vevd slik at man kan se ut selv når den er trekt ne og fortsatt få bra utsyn og lysinnslipp. En utvendig rullegardin.


Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle. Søk rullegardin solskjerming. Finn solskjerming rullegardin nå på Kensaq. Vi har derfor et stort utvalg av dekorative og funksjonelle løsninger som persienner, lameller, plisségardiner og rullegardiner. Har du vinduer med andre mål kan vi tilby måltilpasset solskjerming.


Ikke ta solskjerming for gitt – med riktige løsninger øker hjemmetrivselen, samtidig som du sparer unødvendig bruk av energi. Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol. Vi er Norges ledende produsent av måltilpasset solskjerming , og hjelper deg uansett skjermeproblem.


Den skiller seg ut ved at den har tekstiler i to lag. Zebra rullegardin er smart solskjerming. Dette gjør det mer fleksibelt og du har flere muligheter for skjerming. Den har stripede gardiner med annenhver transparent og ikke-transparent stoff. Vi skreddersyr etter dine behov og hjelper deg med råd ut fra muligheter, dine fargevalg og våre erfaringer.


Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Vurderer du å investere i innvendig solskjerming kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring.


Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best. Original solskjerming til VELUX takvinduer - se vårt utvalgt av gardiner og rulleskodder til skråtak her!


Bla deg gjennom brosjyren og bli inspirert! Kontakt oss for gratis befaring. Vi tar målene på dine vinduer og gir deg et uforpliktende pristilbud.


Vi leverer fremtidsrettet solskjerming og rullegardiner til både næringsliv, restauranter og privatmarkedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg