tirsdag 30. desember 2014

Hjemmelaget stige

Stort utvalg av stabile stiger og stillas hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Over 4sider med kvalitet.


Bestill vår katalog gratis! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Med modulstigene kan du sette sammen din egen stige etter behov. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Bunn- og toppstigene kan kombineres fritt, som enkeltstige, skyvestige eller kombistige. Hjemmelaget stige til salgs UTEN PYNT.


Kan brukes til pynt inne og ute, fin å ha klatreblomster på som f. Tror jammen jeg skal lage meg en slik en selv også :D Hadde vært veldig kult om du lagde en til som du kan ha ute, kunne virkelig tenke meg å se hvordan den hadde blitt å hva annet en velkommen skilt du hadde brukt på den ;) Elsker å lese bloggen din ! Det er den første men sikkert ikke den siste vi lager.

Enklere kan det vel ikke bli. Kanskje har du allerede en stige på badet til håndklær. Enkel og dekorativ adventskalender av stige.


Denne søte og praktiske adventskalenderen er ganske enkelt laget av to stiger satt opptil veggen. Vi var en tur på hytta i Treungen, Nissedal for en uke siden. Da samlet Storebror og jeg drivved og gamle greiner langs strandkanten. Med stiger når du høyere når prosjektet krever det. Hos Jula har vi stiger og stillaser beregnet for alle arbeidsoppgaver.


Det er ikke vanskelig, men det er vitkig at det gjøres solid. Det nytter ikke å arbeide på taket fra stige , du må ha et solid og trygt sted å stå på. Da kan det være kjekt med noen ekstra meter i form av en stige eller gardintrapp! Vi hjelper deg med å lykkes med alle små og store prosjekter rundt i hjemmet og ute i hagen. En stige kommer godt med når du for eksempel skal male både inne og ute, trimme tretoppene i hagen eller når du skal ta fatt på vindusvasken.


Regner du med at arbeidet vil dra ut i ti kan det lønne seg å snekre stillaset selv. Aluminium og tre stiger er egnet for hjemmebruk. Sveiset stål tak stiger kreves på mange næringsbygg.


Er det noe jeg alltid har gjort mye med barna så er det å spille spill.

En hjemmelaget stige som hang i taket, med masse lys på. Jeg falt så for den at på lørdag satt vi i gang med å lage akkurat samme selv, haha! Egentlig mest i hytta da det var rom for. Hell massen over på en smurt teflonplate.


Skal stige til 1grader celsius. Arbeid med massen til den er kjølig nok til at du kan ta på den. Slipp løs fantasien – Klipp og form som du vil. I mange tilfeller er den gode gamle stigen et egnet redskap, men slett ikke alltid. En stige kan være risikabel å bruke, den gir heller ikke særlig stor rekkevidde når du skal utføre mange typer arbeide.


Hvilke alternative løsninger finnes, som er tryggere, enklere og mer effektiv enn stige ? Vi begynner med de laveste variantene. Stige Saks Gavepapir Bånd Julepynt Pappkuler Silkepapir Blankt decoupage-lim Pensel Slik gjør du: 1) Velg 3-typer gavepapir du liker, og pakk gavene inn på ulike måter. Heng dem opp med snor eller silkebånd på stigens trinn i forskjellige lengder. Heng deretter julekuler eller annen julepynt rundt på stigen. Det vil så stige til rundt grader etter det er tatt ut av ovnen.


La kjøttet hvile lenge, og dekk det så med plast og sett roastbiffen kjølig til den skal serveres. Server kjøttet i tynne skiver sammen med en god remulade, grønne og hvite asparges, smørstekte nypoteter og bakt småløk. Tilsett farve – rør sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg