fredag 26. desember 2014

Hytte interiør inspirasjon

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse.


Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser!

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Ute etter inspirasjon til hytten og for å få det mer koselig? Farger Typisk for interiør på høst- og vintertid er beige, brun, hvit og grå. Dette er naturlige farger som vi forbinder med vinteren og som gir hjemmet en varm følelse.


På hytta Ummastøyl har Tone Bente og familien vært igjennom en prosess mange hytteeiere vil kjenne seg igjen i. En arvet, gammel hytte skulle moderniseres og bygges ut. De gamle bondemøblene, som er så typiske for hyttene fra 60-tallet, har vi beholdt med nye farger og puter trukket i stoff man ikke umiddelbart forbinder med hytte. De rosemalte dørene måtte vi beholde, de er superkule sammen med det rutete tapetet fra Sandberg som vi har valgt til flere av veggene.

Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak. Skal du innrede en ny hytte , eller ønsker å fornye interiøret på den gamle? Les interiørkonsulentenes tips før du går i gang! Her er litt inspirasjon.


Utstillerne forteller at folk liker den rene stilen, men med litt farge og ekstra komfort. Jeg er år, har en snill og god samboer og to skjønne tuller på og år. Jeg har nylig studert interiør og design på Idefagskolen i Tønsberg, og ønsker å starte for meg selv. Hyttekroken - Tips, interiør og inspirasjon til hytta has 27members. Få inspirasjon til både hus og hytte , interiør og velvære I helga er det Boligmesse i Akerhallen hvor man kan få inspirasjon til både hus og hytte , interiør og velvære.


Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bolig. Få gode tips om belysning, uteplassen, hverdagskosen og mye mer. Les mer og bli inspirert i dag!


Jeg har en genuin interesse for interiør , og vil hjelpe deg med alt fra å gjøre om på ditt eksisterende hjem til å innrede. Naturens materialer tilfører interiøret en dimensjon av sanselig skjønnhet. Ikke rart at vi ønsker å bringe naturen inn på hytta. Interiør , design og inspirasjon. LADY Pure Nature er en interiørbeis som fargesetter, forskjønner og bevarer det naturlig vakre treverket.


En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære.

På min måte er jeg like forelsket i Rondane som Harald Solberg var. Kanskje jeg er miljøskadd fra barndommens hytte -til- hytte -turer? Bildet er tatt fra Solbergs Plass i Atnedal, et flott utsiktspunkt langs Nasjonal turistvei Rondane. Solberg malt sitt ikoniske bilde En vinternatt i Rondane ikke langt her fra.


Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg