mandag 22. desember 2014

Fjellhytte interiør inspirasjon

Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Spar tusenvis av kroner! Stort utvalg av fint interiør.


Rask og enkel handel på Ellos. Velkommen til Kensaq.

Finn fjellhytte interiør inspirasjon i dag! Ute etter inspirasjon til hytten og for å få det mer koselig? Farger Typisk for interiør på høst- og vintertid er beige, brun, hvit og grå. Dette er naturlige farger som vi forbinder med vinteren og som gir hjemmet en varm følelse. Lun og rustikk fjellhytte.


Et godt tips til fargevalget er å hente inspirasjon fra omgivelsene. På en fjellhytte vil dette gjerne være farger i beige- og bruntoner i tillegg til ulike grå- og grønnyanser. Det er uansett viktig å velge farger i varme toner.


Inspirasjon til hytten og for å få det mer koselig?

Disse fjellhyttene gir oss inspirasjon. Instagram er en stadig kilde til inspirasjon på interiørfronten. Nå som vinteren er her, titter vi stadig innom ulike hashtags for å få hytteinspirasjon.


Tre, stein, ull og lin i brune, grå og naturhvite valører er hovedingredienser i familiens interiør. Randi bruker imidlertid også gjentagende innslag av svart, gjerne i form av metall, for å få det hun omtaler som en nødvendig dynamikk. Enkle, men uttrykksfulle designgjenstander, er favorittene.


Det kan gjerne være skandinavisk design. Jeg er år, har en snill og god samboer og to skjønne tuller på og år. Jeg har nylig studert interiør og design på Idefagskolen i Tønsberg, og ønsker å starte for meg selv. Fjellhytta interiør - og hytteblogg. Og som medinnehaver av interiørbutikken Bolina er vakre.


Ukens inspirasjon er en liten mini-serie, hvor vi viser bilder fra en. Men når en legger seg ned i måssåen er landskapet annerledes. Fargene i fjellet om høsten er helt magiske når en kommer tett på.


Ikke rart at jeg som Solberg. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!


Interiørbloggerens fjellhytte.

Gled deg til julens beste ideer fra BO BEDRE og få over 1sider fylt med inspirasjon for kun kr. Naturens materialer tilfører interiøret en dimensjon av sanselig skjønnhet. Hytteinteriør, bilder fra innredning og innredning av fjellhytter. Vi har fått hjelp av Jotuns interiør - og fargedesigner, Nina Klæbøe Mørkve. For å utfordre min egen oppfatning av hvordan en fjellhytte skal se ut, har jeg lett fram hytter i. Sidsel og Arild ville heller ha flere småhytter enn en stor hytte.


Jeg ville også lete opp inspirasjon med helt lyst treverk. Sammen deler vi drømmen om en fjellhytte , tanker om materialvalg og inspirerende bilder og hytteprosjekter. I alle hyttene fra Hellvik Hus medfølger det en standardleveranse som er grundig og go og som inneholder alt du trenger.


Om du ønsker tilvalg utover standardleveransen er det imidlertid mulig. Noen gjør tilvalg til kjøkken eller ba mens andre foretar oppgraderinger av kledning, tak, gulv eller ytterdør. Her kommer det mere hytte. I dag har jeg derfor funnet et knippe fjellhytter med interiør som i alle fall minner meg om fjell, vinter og hyttekos :o) Jeg forbinder fjellhytter me gyldne eller mørke tømmervegger, tunge takbjelker og rutete vinduer.


Hytta var en typisk fjellhytte med gulnet panel, stedsbygd kjøkken, sommervann og solcellestrøm. For to år siden bestemte Rita og Egil Nilsen seg for å begynne å renovere hytta og startet med å skifte panel på kjøkken og i stue på nytt, samt skiftet kjøkkeninnredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg