fredag 19. desember 2014

Kid interiør dyner

Kid interiør dyner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Få bedre nattesøvn med riktig dyne! Hos Kid har vi komfortable dyner i dun og fiber: sommerdyne, vinterdyne og helårsdyne.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål. Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy. Produktene er utelukkende laget av resirkulert dun og fjær, og kan gjennom denne fantastiske prosessen varme på nytt. Dun og fjær er naturlige råvarer med lang levetid.


Kid interiør dyner

Kid Interiør lanserer, som første interiørkjede i Norge, Redown dundyne og dunpute. Dynen er svanemerket, norskprodusert og anbefalt av NAAF – Norges Astma og Allergiforbund. Ser du etter dyner for barna er for eksempel andungen dyne et godt valg, en lett og lun helårsdundyne, laget av naturmaterialet dun som holder jevn temperatur natten gjennom. Velg mellom dyner med fiberfyll, dyner med naturfyll, vektdyner og dyner til barn og unge. Vi tilbyr opptil 10års garanti på dyner med både natur- og fiberfyll.


Kid ønsker å fornye norske hjem! Kid interiør har Norges største utvalg av gardiner og sengesett. Her finner du interiør, dyner , puter, pledd og håndklær og alt du trenger til å fornye hjemmet til en fornuftig pris.


Kid interiør dyner

Gjennom tekstilretur-samarbeidet Kid har med UFF, samler vi inn brukte interiørtekstiler, dyner og puter. Tekstilene kan leveres i Kid-butikker, og i UFF-containere, over hele Norge. Etter innsamling sendes alle tekstiler til sortering, hvor dun- og fjærprodukter tas ut, og sorteres etter dunkvalitet. Sammen med støtte eiendom interiør Kid Dyner , lykkelig øyeblikk, kjærlighet, lykke som bilder av beboere kan være vises, fantastisk bilde skjelett på bordet sted innredet med knyttet type. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.


I Norge elsker vi å fikse opp hjemme! Kid har Norges største utvalg av gardiner og sengesett. De har også dyner , puter, pledd og håndklær. Velkommen til Kid Interiør.


Det er hyggelig med fornyelse, og det skal være enkelt å få det fint. Vi ønsker å inspirere deg, og er stolte av å kunne tilby Norges største utvalg av gardiner og sengesett. I tillegg har vi et stort utvalg av dyner , puter, håndklær og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt.


JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Du finner også et bredt utvalg av dyner og puter, håndklær og kjøkkentekstiler – og mange andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt. Vet du hvor ofte du bør vaske dundyner og dunputer?


Les våre tips om hvordan du kan beholde dyner og puter fine, år etter år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg