onsdag 31. desember 2014

Maling eggehvit

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. En svak gulaktig hvit tone.

Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Den perfekte hvittonen! Passer bomull og egghvit til alt?


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Egen maling for hvite hus.


Dessverre er drømmen om det hvite, perfekte huset ofte relativt kortvarig. Skitt og forurensning setter sitt preg på malingen, og hvitfargen er ikke lenger like hvit som den en gang var.

Vi i Jotun synes som de fleste andre, at hvite hus, bør være hvite! Det kan være vanskelig å finne riktig hvitfarge når man skal male. Her hjelper Nina deg å finne den perfekte hvitfargen på lister og detaljer. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


REFLEKSFRI MALING : Her er det malt med fargen Hvit marmor fra Flügger. Det er brukt en Flütex 7S, som er en refleksfri maling. Det gjør at du slipper gjenskinn, selv i rom med stort lysinnfall. Bomull, egghvit eller klassisk hvit?


Hvilken hvitfarge passer til hva? Unngå å blande alt for mange ulike hvitfarger. Matt, halvmatt og blank maling brukt ulike steder i rommet, på vegger, dører, listverk, møbler og tak, kan gi et effektfullt interiør med gode kontraster.


Går du på de bedre kvalitetene i glas som Lady Tak eller Gjøco Interiør så er begge to skjoldfrie og veldig enkle å male enkel. Bare pass på at du ikke har alle ovnene på full guffe når du maler, da kan malingen tørke noe raskt. Optimal temperatur for maling av tak er rundt grader. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Eggehvit passer til alt, men ifølge fargeeksperten gjør den altså ikke det.


Kjøp på nett eller i butikk.

Det er en gulaktig hvit tone, som ikke står like godt til for eksempel kritthvite vegger eller rødlige og mer kjølige, gråaktige farger. Med LADY kan du være helt trygg på at produktene leverer i ypperste klasse på alle disse egenskapene. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat. Obs Bygg er størst og best på maling og tilbyr til og med salg av maling i nettbutikken!


Tidløs er jo veldig lik Eggehvit , bare hakket mørkere, ergo vil veggene se hvite ut, men at det kun blir en liten kontrast mot listene. Personlig så liker jeg å ha en litt tydeligere kontrast mot listene. Hvite hus er mer krevende å holde pene og hvite, enn hus malt i andre farger. Endelig er det utviklet en maling som er spesialutviklet for hvite hus – en gladnyhet for alle kvalitetsbevisste nordmenn med hvite hus.


Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg