torsdag 4. desember 2014

Sandnes markiser

Norges største utvalg av markiser til gode priser. Bestill en gratis befaring idag! Vi har stort utvalg av norskproduserte kvalitetsmarkiser til konkurransedyktige priser.


Sjekk ut sandnes markiser. Markiser i høy kvalitet! Vi sender over hele Norge.

Vi er godkjent mesterbedrift samt autorisert solskjermingstekniker. Kontinuerlig produktutvikling gjør at våre markiser i dag kombinerer krav til design og utseende med en kvalitet tvers igjennom. Materialbruken er utmerket og dukspenn, som igjen gir en lun og bekymringsfri uteplass til glede for både liten og stor. I over år har vi levert skreddersydde løsninger til privat- og bedriftsmarkedet i Sandnes og omegn. Vi har håndplukket de beste produktene når det kommer til design og funksjon, slik at du som kunde kan føle deg trygg på kvalitet og levetid når du handler hos oss.


Fischer International Norge produserer en stor kolleksjon av markiser. Alle er produsert av god aluminium, har langtidsholdbar lakkering, motorer med lang leveti værbestandige duker og plastkomponenter i de beste materialene. Kassettene kan lakkeres i alle RAL-farger.

Solskjerming Sandnes - balkongskjerming, garasjeporter, lameller, solavskjerming, markiseduk, markiseforhandlere, fasademarkiser, gardiner, persienne, lamellgardiner. Vårt sortiment består blant annet av plissegardiner, lamellgardiner, terrassemarkiser og. Vi i Espenes har solskjerming, hagestuer og flaggstenger, men. Vi har kjøpt Ryfylke Aluminium AS og fra mandag 23. Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir.


Miniscreen markiser - Den tradisjonelle screenmarkisen. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag!


På Sandnes Stadion har vi montert markiser som har en lengde på 14m med et utfall på hele 6m. Dette dekker hele 50mnår de er utkjørt! Fint å tenke på når dere ser det på TV eller live på stadion.


Du kan også velge om du vil ha manuelle eller motorisert. Trenger du ny markise? Gratis befaring Konkurransedyktige priser Se våre utvalg av markiser her! Aasen Solskjerming er ekspertene på solskjerming.


I mer enn år har vi kun satset på dette området. Derfor kan vi garantere deg høy KVALITET!

ZIP Screens Nettbutikk - se pris og bestill på dine mål. Hent fra lager eller bestill med levering hjem. Behov for sol- eller vindskjerming?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg