tirsdag 30. desember 2014

Tapet våtrom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.

Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Husk at kaldsveising skal utføres av fagpersonell, og at du alltid må følge gjeldende regler for våtrom når det gjelder underlag. Lurer du på noe mer sitter MAXBO Kundeservice klare til å svare på spørsmål! I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du et stort utvalg med forskjellige mønstre og farger.


Du vil garantert finne noe du er på utkikk etter. Vi blir om ikke annet svært overrasket om du ikke skulle finne noe interessant. Våtromstapet - landets laveste priser og raskest mulig levering.


Rask levering og rimelige priser.

Her finner du rød og lilla mosaikk, store fliser i fine gråtoner, organiske design og ensfargede tapeter. Ulike tapet er papir, vinyltapet, tekstil, Easy up tapet (Fiber) og veggfornyer. Forskjellene går på materialet, vaskbarhet, trykk-kvalitet og oppheng. Vi anbefaler ikke våre tapeter til våtrom da de ikke bør utsette for høy fuktbelastning. Hvis du er usikker på hva slags rom tapetene kan brukes i, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Drømmer du om noe litt mykere enn fliser på gulv og vegger, kan tapet være et fint alternativ på baderommet. Du må bare passe på å velge et tapet som er tilpasset våtrom. Ett døgn senere var veggen klar for tapetsering.


Fremgangsmåten er helt lik tapetsering i tørre rom, med unntak fra skjøtene og overgang mellom gulv og vegg. I våtrom må tapetskjøter kaldsveises, det påføres en sveisevæske fra tube som forsegler skjøtene. Gulvbelegg og belegg for våtrom i stort utvalg Interiorkupp.


Gerba Gerflor, Tarkett og Forbo. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde!


Til bolig, våtrom , hytte, kontor, messer og butikker.

Lik pris nett og butikk. Det vil si at tapeten kan sees på våre Maxbo Stormarkeder: Vækerø, Alna, Skjetten, Hamar, Fredriksta Lier, Tønsberg og noen andre varehus. Takk for din reservasjon! Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til henting hos. Forside Ba våtrom og rørlegger Baderomspanel, Baderomstapet etc.


Jotun Våtrom , tapet på sponplater? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Men også på badet er tapet en mulighet, hvis man bruker våtromstapet.


Det vaskbare tapetet er også velegnet for bruk på vaskerom og som lettstelt dekor over kjøkkenbenken. Overgangen mellom sokkel og vegg sparkles med JOTUN Våtromssparkel. Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Shop enkelt online hos Ellos.


Informasjonskontoret for farge og interiør (Ifi) anbefaler bruk av fagfolk til denne jobben. Vårt våtromssystem er godkjent for våtrom , og passer fint til et slikt formål. Tapeter fra Ellos til bra priser.


De bør i så fall legge på en duk i tillegg til å male.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg