fredag 12. desember 2014

Eika verdikort

Sammenlign kredittkort. Få det beste kredittkortet til ditt bruk med de fordelene som passer deg. Verdikort Verdikort kan brukes som gavekort eller kontantkort - over hele verden. Du bestemmer selv verdien og sjekker saldo på nett eller via SMS.


Kortet kan også brukes på nett og i alle butikker som aksepterer Visa. Verdikort Pluss er det perfekte kortet for deg som ønsker fleksibilitet og handlefrihet. På Min side kan du enkelt og greit få oversikt over saldo og hva du har brukt kortet til. Kortet har PIN-kode og kan lades så mange ganger du ønsker.


Du velger selv hvor stor verdi kortet skal inneha ved lading. Minimumsbeløp er kr 2og maksimum er kr 5. Selskapet dekker behovet til lokalbankenes objekts- og kortbaserte finansiering innenfor person- og bedriftsmarkedet. Visa Verdikort kan brukes som gavekort eller kontantkort i alle butikker som aksepterer Visa. Kortet er perfekt å gi bort for eksempel som gave. Finn din bank og søk om kredittkort.


Det tryggeste valget når du reiser eller handler på nett - forsikringer er inkludert. Har du mottatt e-post eller SMS, ber vi deg velge Signer dokumenter fra hovedmenyen øverst til høyre på denne siden, og deretter Gå til signering. Eika Kredittbank sender for tiden SMS og e-post om oppdatering av kundeopplysninger iht. Derfor er det viktig at beløpet på kortet brukes opp før utløpsdato.


Pengene kan ikke overføres til et nytt Verdikort. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) til å måle trafikk og gjøre sidene mer brukervennlige for deg. Du kan lese mer om hvordan vi bruker cookies. I tillegg drifter sellskapet debetkortløsningene til lokalbankene i Eika Alliansen og deres kunder.


Eika verdikort

Det er gratis å opprette og å ha Individuell Pensjonssparing (IPS) i Eika. Det koster heller ikke noe ved en eventuell flytting eller avvikling av kontoen. Det gjøres oppmerksom på at ordinære kostnader knyttet til kjøp og salg av fondsandeler (forvaltningshonorar, tegnings- og innløsningshonorar), slik de er beskrevet i fondenes nøkkelinformasjon og prospekter, vil påløpe.


Med våre kontaktløse bankkort har du alltid et Visa-kort for hånden. Få samme PIN-kode på alle kortene dine. Bestill bankkort her. Vi leverer Kredittkort, Verdikort (forhåndsbetalte kort), Billån, og Leasing samt drifter debetkortløsningene til lokalbankene i Eika Alliansen og deres kunder.


Eika verdikort

Hos oss kan du betale via nettbank, i mobilbank, med bankkort eller kredittkort. Ta kontakt med oss, så finner vi den løsningen. Hvor lett går du i feriefella?


Kan brukes som gavekort eller kontantkort - i alle butikker som aksepterer Visa. Det har heller ingen aldersgrense. Perfekt å bruke til netthandel – I dag når mange handler på nett, spesielt de yngre, er det perfekt å bruke et verdikort når man skal betale varen man kjøper. Eika Safe er en eksklusiv tjeneste for deg som liker å være først ute med det siste.


En mobil lommebok som tilbyr trådløs og sikker betaling via din Samsung Stelefon. Enkelt å komme i gang - og enkel i bruk både hjemme og i utlandet. Finn beste kredittkort til ditt bruk. Vi har testet noen av de ledende kredittkortene.


Les mer og med BankID.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg