mandag 29. desember 2014

Veggmaling fargekart

Kjøp veggmaling hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

LADY Pure Color Veggmaling. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart.


Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Velg rom og lek med våre nye farger!

Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Inspirasjon når du skal male ute. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Oppdag Beckers Maling for innendørs. Farger til både interiør og eksteriør. Puss opp hjemme raskt og enkelt! Vår veggmaling er vannbasert og har god dekkevne. Gi hjemmet en elegant makeover – med Nyans full matt edition og veggmalingen Nyans.


Malingen er miljømerket og kvalitetssikret med svanemerket. Se fargekart , kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Det er trygge, velkjente LADY-farger som er spesielt utviklet for vegg. Se og bestill fargekartet her.


Du kan fint male alle veggene i et rom med denne kalkmalingen. Hos Maxbo finner du veggmaling , takmaling og akrylmaling fra Harmoni som gir et vakkert resultat. Akryl veggmaling Vanntynnbar, helmatt akryl veggmaling som gir fargedybde og et vakkert rolig resultat uten gjenskinn. Benyttes til mellom- og topp-strøk på vegger av f.

Fashion tre, panel og interiør en vanntynnbar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg