torsdag 25. desember 2014

Martec ferskvannskjøling

Jeg hadde md med martec. Vi är också stolta grossister och. Der virket det slik at når termostat åpnet kom det varme vannet inn i varmeveksler.


Det vannet varmeveksler ikke klarte å svelge unna gikk via en forgreining til beholderens øvre del. Altså noe går til varmeveksler og resten til beholder. Kan noen hjelpe til med bilder av VP MD11C med.

Ombygging fra saltvannskjøling til. Også tilgjengelig som universelle kits og skreddersydde varmevekslere for ulike formål. Også oljekjølere i forskjellige størrelser, og reservedeler til disse.


Ferskvannskjøling komplett for Yanmar 3HM marine motor. Komplett ferskvannskjøling for Volvo Penta MD3-marine motor. Lite brukt varmeveksler. Satt to sesonger på en Bsom ble byttet ut.


Varianter som matchar dina val: Pris.

Visa ytterligare Visa färre. Kan även fås som universalsatser och skräddar sydda värmeväxlare för olika ändamål. Martec färskvattenkylningar. Viser til (av produkter) La Sa Maskin AS. Här bredvid visas en principiell skiss över hur ett slutet kylsystem fungerar tillsammans med sjövattensystemet.


Principen för ett slutet kylsystem är att färskvatten cirkulerar i motorns kylkanaler, och därefter kyls av i värmeväxlaren av sjövattnet. Som Sjøtunga skriver har martec elektrisk sirkulasjonspumpe. Da er det vel tvilsomt at trådstarter har martec siden han nevner ei pumpe med reimdrift. Nå har jeg ikke helt fulgt med i den andre tråden som bilostartet angående rensing av sjøvannkjølingen.


En mulighet er å klippe slangen på midten mellom t-stykket og termostathus. Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk. Vi har tatt utgangspunkt i en Volvo Penta 40-serie motor, som er en vanlig installasjon i mange, eldre fritidsbåter.


En gammel traver med hundretusenvis. Jag lyfte av toppen, lossade avgaslimpan och bröt loss alla frostpluggar. Jeg slo til – vel vitende om at å kjøpe brukt båtmotor er som å kjøpe bruktbil for år siden – risikosport.


Fordelen er jo åpenbar, motoren går jo rett på motorfestene.

Dersom ditt lukkede system for ferskvannskjøling er underdimensjonert kan du sette inn en radiator med vifte i serie. For eksempel et varmeapparat fra en hvilken som helst bil. Jodo jag har bytt värmeväxlar och elpump i den eftermonterade kylniningen, Helst skall värmeväxlaren sitta högre än motorn,. Tåler ikke rask fart over tid. Har laget en ferskvanns-, lukket krets og kjørt rensemiddel gjennom.


Men alt virker som det skal: Motor, ferskvannskjøling og pumpe, (som måtte plasseres på utsiden fordi det ikke var plass i motorrommet) partikkelfilter, varmtvannsbereder og vannvarmer. Et luksuriøst liv sammenliknet med tidligere sesonger! Rensing av Shurflo vannfilteret og peiling av olje er standard rutine hver gang vi har brukt motoren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg