onsdag 31. desember 2014

Malt kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Sjekk ut Maling Av Kjøkkeninnredning. Fargen velger du enten fra vårt standardsortiment, eller så maler vi det i fargen du vil ha. La deg inspirere av farger i omgivelsene dine, eller hent inntrykk fra interiørverdenens trender.


Linea er et elegant og moderne kjøkken med rene og stramme linjer.

Modellens integrerte gripelister gjør at Linea egner seg best for rette. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! Dette var noe hun hadde tenkt på lenge og litt hjelp med å komme i gang med oppussingen var kjærkomment.


Toril fikk malt både kjøkkenskapene og panelet. Vegger, lister og tak er malt i klassisk hvit. Glasset i kjøkkenskapene er byttet ut, det som var der før hadde et blomstrete mønster slik at du ikke så hva som var inni. Nå er det blankt og mye finere!


Den fine kjøkkenbenken under vinduet har vi kjøpt fra Strai ettersom hele kjøkkenet er derfra.

Så blir det en helhet. I et stort og lyst kjøkken som dette, er det lekkert med innredning i matt svart. Det svarte kjøkkenet fra Copenhagen Square i det ellers lyse rommet gir et rolig utgangspunkt for parets innredning. Under overskapet har de hengt stålrør med kroker til redskaper og morfars musselmalte kopper.


Vår prisindeks er laget for å gi deg som kunde en enkel oversikt over prisene på våre kjøkkenmodeller. Nedenfor vil du se det avbildede kjøkkenet priset for alle våre modeller. Merk at prisen for oppsettet er eksklusiv hvitevarer og kjøkkenvask.


Vi tar forbehold om skrivefeil eller prisendringer. Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Furutaket ble fjernet (unntatt i spisedelen på kjøkkenet ) og gips med ble montert.


Gipstaket ble malt med LADY Perfection takmaling. For å få en pen overgang til stuen ble det lagt furugulv som fikk samme behandling som på stuen. Det vil si slipt og deretter behandlet med lut, hvitolje og en matt lakk. Og ett av disse grepene kan være å male benkeplaten. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.


HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Malt Kjøkken - bondekjøkken, aeg, ba barløsning, badekar, drømme kjøkkenet , baderom, baderomsinnredninger, nygår drømmekjøkken, crown kjøkken.

Drømmer du om nytt kjøkken ? Strai har et bredt utvalg unike kjøkkenserier i klassisk og moderne stil. Se alle våre kjøkkenmodeller her! Har du malt kjøkkenet ditt? Da vil vi gjerne se hvor fint det har blitt! Send før- og etterbilder til journalisten.


Se også: Nymalt peis gir stuen et løft. Finn lokal forhandler her! Kjøkken , ba vaskerom og garderobe i Trondheim og Å. Nytt kjøkken til et par tusen kroner 11. Her kan familien samle seg til måltidene, og her kan barna gjøre lekser på kjøkkenbordet mens de voksne lager mat.


Kjøkkenet er både et arbeidsrom og et hyggelig oppholdsrom. Rommet blir mye brukt - og mye slitt. En oppfriskning behøver ikke koste så mye. Slipp lett over overflatene med sandpapir, ca 1korning.


Husk å grunne med heftgrunning første strøk. Gjerne også om det er malt fra før. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene.


Kjøkken som er skapt med omtanke for miljø og inneklima. Tilbud på et nytt kjøkken. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett.


Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg