onsdag 31. desember 2014

Garderobeløsninger soverom

Oppbevaring til lave priser. Få inspirasjon til garderobeløsning som fungerer for deg. Velg stil og farge her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Det perfekte garderoben kan gjøre morgenen veldig mye enklere og hjelpe deg å holde oversikt. Garderober og klesskap for soverom i alle størrelser. Med et klesskap som passer ditt soverom og dine behov perfekt, vil du få bedre oversikt over alt du har, bruke mindre tid på å finne frem klær på morgenen og det blir mindre rot. En garderobe som er tilpasset ditt behov gjør det lettere å holde det ryddig på soverommet.


Skyvedører passer også perfekt som romdelere. Hos Norema får du alle våre kjøkkenmodeller som garderobeløsninger hvor de fleste løsningene kan kombineres med hverandre. Uansett hvor i hjemmet du har bruk for oppbevaringsplass, kan du få en gjennomtenkt garderobeløsning hos Kvik.


Klesskap til soverommet med skyvedører eller dører.

Romslige og fleksible garderobeskap til entré og vaskerom. Praktisk oppbevaring på barnerommet og kontoret. Skap kan gjøre mye med soverommet. Du kan velge i flere løsninger, alt fra trådkurver til den mest eksklusive møbelinnredning. Nesten bare fantasien setter grenser for hva slags dører du vil ha.


Laminat, finer, heltre, glass og stål – og forskjellige overflatebehandlinger. Kombinasjonsmulighetene er mange med disse materialene. Soverommet er ett av boligens aller viktigste rom. Det er her, du fyller på med ny energi til morgendagen, gir plass til drømmer, ettertenksomhet og 1 avslapning.


Hos Kvik finner du elegante og funksjonelle klesskap, skyvedørsgarderober og walk-in-closet-løsninger som gir hodet og kroppen den roen du trenger i en travel hverdag. Vi har skyvedørsgarderober, skap og andre garderobeløsninger som passer ditt soverom. Våre garderobeløsninger kjennetegnes av en stilren, flott og gjennomført design – både innvendig og utvendig.


Det skal nemlig alltid være en fornøyelse både å se på og bruke en garderobe fra HTH. Vi tilbyr et bredt utvalg garderobeskap. Se hele vårt utvalg her.


Har du et trangt soverom og trenger å utnytte veggen over og rundt sengen, kan du velge et modulskap, som blant andre Bolia, Living og Montana har et godt utvalg av.

Planlegg ut ifra ditt behov, tegn og sett sammen en kombinasjon som passer for deg. Et modulskap kan kombineres på utallige måter! Skreddersy garderoben til din personlighet og dine behov. Vi er normalt inne 2-timer pr garderobe, og når vi forlater plassen er det klart til bruk.


Acme Interiør fører garderobeløsninger med skyvedører som er både praktisk og elegant. Med skyvedører sparer du mye plass, og våre løsninger er lette å tilpasse farger og materialer i det aktuelle rommet du vil innrede. Her på vår hjemmeside kan du se nærmere på hva vi kan tilby av ulike garderobeløsninger , og andre type møbler. Komplett leverandør av garderobeløsninger , skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling.


Møt vår garderobel øsninger soverom i artiklene på bloggen vår! Møt vår avdeling smarte garderobeløsninger soverom og nyt det vakre soverommet i et helt nytt avdrag! Vi har helhetlige garderobeløsninger og hjelper med en garderobe som glir elegant inn sammen med kjøkkenet og badet ditt.


Ta gjerne kontakt med en av våre forhandlere for å se våre ulike garderobeløsninger. Det er ikke bestandig standardløsninger holder mål. Våre interiørkonsulenter har blikk for rommets kvaliteter og har oppfylt mange ulike drømmer om innredning på soverommet med innebygde senger og praktiske garderobeløsninger. Hos JH Interiør og Bokhyllespesialisten vil du få ny inspirasjon og gode råd om plasstilpasset innredning.


Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg