onsdag 10. desember 2014

Plastmatter pappelina

VI fører over ulike brands. Nydelige peiser som passer alle. Kan henges på alle vegger. Sammenlign pris med oss! Svenskprodusete plastmatter fra Pappelina.


Plastmatter pappelina

Bruk dem på barnerommet, kjøkkenet, gangen eller badet. Fargerike og praktiske da de kan vaskes i maskin! Fra pappelina kommr de populære plastmattene.


Passer fint på barnerommet, kjøkkenet, gang eller badet. Vaskbare og vendbare plastryer i fantastisk kvalitet som er like fine innendørs som på terrassen. PAPPELINA er svensk håndverk fra begynnelse til slutt og bygger på et nært samarbeid mellom formgivning og veveri. Plastteppene blir vevd i Sverige av svenkprodusert plast. Plastmatter er lettstelte, pene og moderne.


Plastmatter pappelina

Trendcarpet selger Skandinavia mest solgte plastmatte – Horredsmattan, som veves i Horred i Sør-Sverige. Lina tänker ibland på de där 1mattorna som såldes på första mässan som blev starten för allt. Pappelina väver fortfarande sina mattor på väveriet i Dalarna.


Laget med stolthet og kjærlighet i Sverige. Fantastiske design i svensk-produsert plast. Med rett matte får du et trivelig og koselig rom som blir både varmere og lyddempet. Hun begynte med matter i lin og bordbrikker i papir, og hun tok etter hvert med seg produktene sine og besøkte aktuelle forhandlere i Göteborg.


Plastmatter pappelina

De er supre å bruke på ba i gangen, soverommet og på kjøkkenet. Dette er kvalitetsmatte laget i jaquardvevd plast, teppene kan vaskes på grader i maskin finvask. Du er åpenbart interresert i noe annet enn en uskyldig flørt. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Ice Watch i mange spennende farger Kr 990-Nattpent tilbud kr. Dalarna, og produktene blir solgt i hele land! Nemlig svenske Pappelina. Gulvteppene har tidsriktige farger og mønstre. Vi har fått enda en ny leverandør!


Noen helt enkle, andre grafiske. De har blitt enormt populære de siste årene. Mage har i mange år forhandlet Pappelina.


I hjemlandet Sverige har det i flere år været synonymt med stil, funktionalitet og den mest holdbare kvalitet. Tepper fungerer som beskyttelse for gulv, gir underlaget man står og går på mykere og mer behagelig, samtidig som de bidrar til et pent innemiljø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg