tirsdag 9. desember 2014

Fettutskiller kjøkken

Fettutskiller kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Hvor stor fettutskiller må du ha? Jo større kjøkken du har, desto større anlegg vil du ha behov for. Størrelsen henger sammen med hvor mye fettholdig vann du slipper ut.


Ta kontakt med en leverandør som kan hjelpe deg med å velge rett dimensjon på utskilleren. Alle profesjonelle kjøkken skal ha fettutskiller. Mindre næringsmiddelindustri kan også følge kommunale bestemmelser med mindre de faller inn under kravene fra Klima- og forurensningsdirektoratet.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. En fettutskiller separerer fett fra prosess- og avløpsvann. Kommunen kan sette vilkår for dispensasjonen. Selskapslokaler med kjøkken ;. Oras relanserer Vega-serien med fornyet design og oppgraderte funksjoner.


Serien byr på et bredt utvalg av kraner til både bad og kjøkken. Ny flytende forankringsplugg fra Würth WIT FIX er et kjemisk anker for lette innfestinger i alle forankringsunderlag. Massen injiseres i et rengjort borehull og herder i løpet av tre til fem minutter. På etatens nettsider gis mer informasjon om hvordan man går fram for å installere fettutskiller. DET ER ULOVLIG Å SLIPPE UT FETT PÅ KOMMUNALE AVLØPSNETTET!


Dokumentasjon på tømming og kontroll av fettutskiller skal vedlegges. For å redusere tilførsel av fett til avløpsnettet, vil kommunen komme på tilsyn. Tilsyn føres hovedsakelig med fettutskilleren, men det kan også være aktuelt å besøke virksomhetens kjøkken.


Virksomheter som skal ha fettutskiller. I utgangspunktet skal alle virksomheter med avløpsvann som inneholder fett eller olje av animalsk eller vegetabilsk opprinnelse ha fettutskiller. Kravet gjelder ved tilknytning til offentlig avløpsanlegg og omfatter både nyetableringer og eksisterende virksomheter. Alle virksomheter med storkjøkken og næringsmiddelindustri skal installere fettutskiller.


Fettutskiller kjøkken

Dette for å hindre at offentlig og privat ledningsnett går tett. VPI har flere modeller til ulike behov. Vi er aktive i Horeca bransjen i mer enn år og leverer høy kvalitet av forskjellige Europeiske produsenter av storkjøkkenutstyr.


I løpet av denne tiden har vi oppnådd en ledende posisjon i markedet av salg og god service av profesjonelt storkjøkkenutstyr. I vårt tilbud finner du høy kvalitet utstyr som passer i små eller større. Basal fettutskiller brukes for å separere fett fra avløpsvann.


Fettutskiller kjøkken

For eksempel i forbindelse med avløpsvann fra storkjøkken, restauranter, gatekjøkken, hoteller og lignende. Fettutskilleren benyttes i områder hvor fett kan skape problemer på avløpsnettet. ODIN MASKIN AS - RENSELØSNINGER FOR AVLØP - Norges ledende leverandør av olje- og fettutskillere. Vi leverer storkjøkkenutstyr i god kvalitet til lave priser. Trenger du rustfri benk, koketopp, oppvaskmaskin eller isbitmaskin?


Krav til tømming av fettutskiller varierer fra kommune til kommune. Alle fettutskillere skal ha tømme og vedlikeholdsavtale med godkjent leverandør som rapporterer til kommunen. I Oslo kreves det tømming fire ganger i året, mens i andre kommuner er kravet én gang per år.


Det er også et krav om at alle som har en fettutskiller må inngå en avtale med et firma om vedlikehold og tømming fettutskilleren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg