fredag 26. desember 2014

Nki interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


Når du har fullført og bestått emnet, vil du kunne utvikle gode interiørkonsepter til offentlig interiører , arbeide med forskjellige virkemidler innenfor faget interiør og visualisere og presentere interiørløsninger digitalt. Her lærer du om interiør i private og offentlige rom.

Utdanningen gir deg teoretisk og praktisk kunnskap som gir grunnlag for å gå rett ut i jobb etter fullført utdanning. Du får kunnskap om stilhistorie, målgrupper, trender, konseptutvikling og interiør. Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav. Undervisningen foregår i et interiør arkitektkontor hvor ansatte bidrar i undervisningen. Dette gir skoleprogrammet en praktiskt og realistisk tilnærming til fagene.


Nå lanseres nettstudier for de som ønsker å ta interiørinteressen et skritt videre. I det ferske studiet ”Den Moderne Folkeligheten”, svarer av nordmenn at de har interesse for interiør og innredning.

Hva er årsaken til at du ønsker å studere interiør ? Vi har de siste årene opplevd sterk vekst på våre markeder, og med over 10. Nordens ledende aktør på nettbasert utdanning. Valget var litt tilfeldig ved at jeg i lengre tid hadde vurdert om jeg skulle følge interessen min for design eller ikke.


Sittende i et fly på vei over Europa kikket jeg i et flymagasin, og der fant jeg en rabattkode til studier ved NKI. I tillegg til å kunne studere på nett, vil du nå kunne ta stedbaserte studier og nettstudier med fysiske samlinger. På ungdomsskolen bestemte hun seg for å utdanne seg til å bli interiørkonsulent. Nordmenn er generelt opptatt av interiør , og nå er det mange som ønsker å formalisere kunnskapen sin, sier hun. Alfabetisk liste over NKI -forlagets titler.


Nilsen Utdanning AS (ABNU). Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS.


Med en utdanning innen interiør lærer du å planlegge og gjennomføre interiørprosjekter for private og offentlige bedrifter, samt private kunder. Interiør - og boliginnredning,. RoomDesign leverer interiørkonsulent-tjenester i Bergen.


Men er masse info på NKI og man har kontakt med andre elever.

Vil advare deg til å ikke kjøpe pakken på NKI , og heller gå å kjøpe selv. Binders, og bokforretningen. Det koster nemlig 18. Mange har interiør som en stor hobby, mens andre ønsker å gjøre lidenskapen til sitt levebrød. NKI tilbyr flere forskjellige nettstudier innen interiør , og merker stor pågang av studenter som ønsker å studere innen dette fagfeltet.


Jeg går nå interiør på ei folkehøgskule og har lyst til å studere det videre. Men jeg vet ikke om jeg skal velge NKI nettstudier eller NKF (Norges Kreative Fagskole). Hvis en fullfører de to årene, blir, eller kan, noe av lånet fra lån. I konkurransen skulle man vise hvordan man hadde gitt kjøkkenet en kickstart på det nye året.


Høyere yrkesfaglig utdanning som varer fra et halvt til to år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg