torsdag 18. desember 2014

Solskjerming utvendig

Trenger du solskjerming? Finn utvendig solskjerming vindu. Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Utvendig solskjerming bidrar effektivt til å skape et komfortabelt inneklima på solfylte dager.

Prosessen er passiv og derfor et miljøvennlig alternativ til f. Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. Bestill gratis befaring her. Se alle våre produkter under, eller bla i vår produktkatalog for utvendig skjerming av sol og innsyn. Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste.


Slik man styrer lyset inn mot filmrullen eller databrikken for en ønsket effekt, vil arkitekten bruke lys-åpninger for at lyset kan forme rommene. Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om.

Varmeinnslipp og innsyn skjermes effektivt med screens som solskjerming. Det er målt over reduksjon av varmeinnslipp ved bruk av denne typen. Duken er vevd slik at man kan se ut selv når den er trekt ne og fortsatt få bra utsyn og lysinnslipp.


En utvendig rullegardin. Markiser i pulverlakkert aluminium. Legg til postkode for pris. Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd.


Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser. Alle produkter er CE-merket og godkjent for bruk i Norge. Har du solvendte vinduer? De passer spesielt godt til moderne bygninger eller for deg som ikke vil at persiennene skal ta for mye oppmerksomhet.


Utvendige screens er utvendige rullegardiner med en kassett som enkelt kan tilpasses vinduets innramming. Vi har konkurransedyktige priser og levering over store deler av Norge. Solskjerming utvendig - Et kjempestort utvalg.


Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer. Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade. Screenduken er jevnt perforert.

Utvendig monterte persienner gir minimal varmeoverføring til rommet, og dette gir laveste avskjermingskoeffisient av alle former for solskjerming. Persiennene kontrollerer også lysfordelingen og eliminerer blending uten å hindre ventilasjonen. Slik kan vi enklest styre den innvendige temperaturen, sommer som vinter.


Med et tastetrykk på fjernkontrollen, kan du redusere solstrålingen med –. På jakt etter utvendige screens? Forskning har vist at utvendig solskjerming er den mest effektive form for solskjerming. Se vårt utvalg og bestill i dag! Tek har satt utvendig solskjerming i fokus ved å sterkt anbefale å bruke solskjerming fremfor kjøling for å spare energi. Med høy varmeavvisning utenfra og inn hindrer den også unødig oppvarming innendørs om sommeren.


Samtidig reflekterer den varme godt innenfra slik at energien du bruker på oppvarming utnyttes svært godt. Vi tar mål, fremviser prøver og gir uforpliktende tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg