onsdag 17. desember 2014

Maling av stoler

Rimelige stoler til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.

Se hele utvalget i vår nettbutikk! Tusenvis av møbler på lager. Kjøp Stoler på nett hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Denne stolen fulgte med huset og hadde så fine former at huseieren ikke hadde hjerte til å kaste den. Vi tok utfordringen og gikk løs på oppussingen! Først ble stolen vasket skikkelig med Jotun Husvask, for å fjerne gammelt støv og smuss.

Deretter skrapte vi vekk all løs maling med en skrape. Stolbena fikk seg også en omgang med skrapen! Her kan du se noen forslag til ulike måter du kan male stolene dine på. Men først - Slik maler du en stol i én farge: 1. Forarbeid Rengjør stolen godt.


Bruk et rengjøringsmiddel beregnet for bruk før maling. Slip så lett over med et fint slipepapir eller en slipekloss. Hvordan male møbler - stol. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk.


I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Anslått tidsbruk: noen timer, avhengig av type møbel. Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis. Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag.


Stikkordarkiv: maling av stoler DAGENS TIPS – MALING AV STOL OG BORDBEN. Publisert april av lindaslilleverden.

Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel. For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode. Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling.


Kjøkkendører må være demontert, uten håndtak og hengsler. Er disse veldig skittene, tar vi ekstra vos vasking. Alle priser er inkl mva.


Trekket er av noen gardiner som jentene har fått tak i på konkurssalg. Gardinen ble lagt på sitteplaten og klippet til. Det nye trekket ble stiftet fast på baksiden.


Husk å stramme trekket godt, slik at det ikke blir løst. Da har stolen fått trekk! Så var det det runde spisebordet sin tur.


Ingen av dem virket på stolen , men chem funket fint på veggen til svigerfar! Ergo er det trolig malinga på stolene det er noe skummelt med. Maling , lasur og sliteflater. Stolene ble malt i sotgrått og lasert. Her ble plata skjært av i bakkant, pussa grundig og lakka med Bistrot lakk.


Vi får inn mange stoler , og en del bor kommoder og senger – for det meste mobile møbler laget av tre, forteller Hanne Bjørk i Møbelverkstedet i Oslo. Hun pusser, limer, snekrer og restaurerer. Og det er alle typer mennesker som er kunder på Møbelverkstedet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ente du har gamle gule furustoler, nye trehvite stoler eller malte stoler i en farge som du ikke trives me så vil resultatet ha stor innvirkning på interiøret med et nytt strøk maling. Og ikke er det så vanskelig heller. Vi deler våre tips hvordan du går frem.


Skru knottene av kommoden og hold dem i skruen slik at det er enklere å male dem overalt. Slipp deretter knotten ned i for eksempel tuten av en tomflaske og la den tørke. Til kanter, knotter og andre detaljer der det kreves presisjon bør du bruke en skrå pensel.


Les også: Uten farger blir verden trist og kjedelig. Fjerning av maling fra gamle møbler 30. En maling stripper fjerner lakk og maling skånsomt og gir en ubehandlet overflate uten å fjerne treverkets naturlige harpiks og fettstoff. Stripperen har en geléaktigkonsistens som gjør den egnet til behandling av loddrette flater. Det var utrolig enkelt og jeg fikk akkurat den effekten jeg var ute etter.


Jeg malte et strøk med Sealer over, slik at ikke malingen skulle smitte av hvis man kom bort i stolen eller satte seg i den. Vi har i tillegg til daglig et reinsdyrskinn liggende på settet og bruker stolen mest til pynt. Fargen som er brukt her er River Silt. Jeg har stoler som jeg vil fjerne malingen av. Har prøvd sterk malingsfjerner og pussemaskin, men går ikke av.


Det er lag maling på de ser det ut som. Noe går selvfølgelig av , men veldig lite). Noen som vet om det går an å gå gjort det profesjonelt? Jeg betaler gjerne litt istedet for å bruke et år på å få de. Vinduskarmer, dører og lister: Vasket med Jotun Spesialvask før maling.


Grunnet to strøk med Jotun Kvist- og sperregrunning. Møbler, stol og skap: Vasket med Jotun Spesialvask før maling. Kontraster i form av matt mot blankt kan heve et interiør til nye høyder. Her ser du hvordan du gir nytt liv til gamle møbler og gjenstander med litt maling : 27. Før du skal male møbler så er det viktig at lakkede flater (rester av gammel oljemaling, eller lakk) pusses ne så det blir matt og ripet opp.


Så bruker man en heftegrunn, og så maler man med den fargen man vil ha. Da bruker man maling som er beregnet på møbler, eller typen man bruker på lister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg