onsdag 17. desember 2014

Arkitektkontor tønsberg

Med lang erfaring og høy kompetanse jobber jeg effektivt og løsningsorientert med små og store prosjekter hver dag. Mine kunder kommer oftest fra Vestfol men jeg gjør oppdrag for kunder i hele landet hvis det skulle passe. Vårdal Arkitekter har som målsetting å skape bygg med god funksjonalitet og arkitektonisk utforming.


Tønsberg Rambergveien 6. Hyggelig ros fra flere hold til Ydalir skole og barnehage (foto på hovedoppslaget) og noen gode ord fra vår Ola Roald i denne artikkelen fra Aftenposten skrevet av. Bred kompetanse innen bygningsprosjektering for både offentlig og privat sektor. Vi leverer konsulentbistand til kommunal saksbehandling i plan- og byggesaker.


Bestill drømmeferien med Agoda. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Utvidet firma- og kredittinformasjon. Bedriftsdatabasen - Opplysningstjenesten du trenger for å sjekke dine kunder og konkurrenter.


Magne Hjeltnes (67) er daglig leder. Trondheimsporten Landemerke ved innkjøringen til Trondheim E. Vi har sentral godkjenning og ansvarsrett i de høyeste klasser. Du er hjertelig velkommen til et besøk eller kontakt oss på telefon eller mail. ASPLAN VIAK AS, TØNSBERG (bilder) KMS arkitekter AS (bilder) KB Arkitekter AS (bilder) Kvartal arkitektkontor AS (bilder) Spir Arkitekter AS (bilder) Vestfold Takst-Forum Ole J. Oppdraget har omfattet generalplan­arbeid samt prosjektering og gjennomføring av utbygging i flere etapper. Vi arbeider primært i området Oslo til Telemark, men har også prosjekter i resten av landet.


Folksom Arkitektur er et ungt, men veletablert arkitektkontor med års erfaring som rådgivere i både Norge og utlandet. Vi har nylig forkortet navnet fra Steenstrup Stordrange til SANDS. Arkitektur, landskapsarkitektur og planlegging fra Arkitektgruppen CUBUS AS. Vi holder til i Bergen sentrum, men har prosjekter i store deler av Norge.


Lidl – Sveriges första Noll CO2-byggna Visby. Nytt sykehus, Drammen. ADAPT er et arkitektkontor med tilhold i Grenland. Vi har lang, solid og variert erfaring fra de fleste typer bygg, og vi kan sikre at prosjekter blir gjennomført fra idefasen til ferdig bygg med god kvalitet. Arkitektnytt gir sine leserne arkitekturnyheter og arkitekturdebatt.


I tillegg formidler vi arkitektstillinger. Skandinavias mest populære opplysningapp til mobiltelefoner Nyhet! Hallen er en fullisolert helårshall bygget i stål. Banen er dekket med kunstgress.


Den ligger i Greveskogen rett ved siden av Tredjedam­men og Greveskogens gymsal. Kuben Arkitektkontor , Nøtterøy, Norway. ReArk er et moderne kontor med bred og lang erfaring i faget, både fra det private og det offentlige.


Selv om det er vanskelig å spå hvilken effekt oppmerksomheten får på sikt, tror han det gir dem litt ekstra selvtillit. Selv er han ikke overraska over å finne et norsk arkitektkontor på denne lista. Det at et ungt, norsk arkitektkontor er med blant topp 2 overrasker meg ikke.


Husk å logge ut når du er ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg