mandag 22. desember 2014

Vask av utvendige persienner

Dette er vanskelig for mange, men trenger ikke å være det. Vaskeekspertens tips. Sjekk ut Persienner Utvendige. Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev.


Gode priser på gardiner hos Ellos.

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. RENGJØRING AV 80mm UTVENDIGE PERSIENNER.


Ved rengjøring av 80mm persienner anbefales det å vaske med mildt fettløsende vaskemiddel(eksempelvis bilshampo). Men hvis du har forsømt persiennen i lang ti eller du har persienner på kjøkkenet som har blitt fulle av fett, kan det være nødvendig med en vask. Selv bruker jeg vanter av mikrofiber, det aller enkleste er å ta på seg to vanter, dyppe i lunket vann med for eksempel Zalo og så enkelt tørke av én og én lamell, sier Hagesæther.


Høytrykkspyler er også din beste venn når det kommer til vask av eksteriør som terrasse og takrenner.

En terrassevasker med et roterende munnstykke gjør arbeidet til en lek. Den er skånsom mot underlaget og gir et jevnere vaskeresultat. Ved å følge denne fremgangsmåten blir persiennen nesten som ny og det tar ikke lengre tid enn å vaske , tørke og stryke gardiner. Rengjøring av utvendige persienner med lakkert aluminiumslammeller For at persiennene skal fungere best mulig og ikke bli utsatt for unødig slitasje, er en periodisk rengjøring nødvendig.


Jeg har hørt om folk som heller tar av persiennene og kjøper nye, fordi de syns det er så vanskelig, sier Plusstids vaskeekspert Malin Skaar. Ifølge Skaar skyldes det gjerne at de har gjort selve generaltabben når det gjelder vask av persienner : Å bruke en fuktig klut. Det må du aldri gjøre, for da klumper støvet seg på spilene.


Ikke bruk høytrykksspyler på noen av produktene. Pass på at du ikke spyler vann inn på evt. Det trenger du egentlig ikke å gjøre. Det å vaske persiennene eller gardinene er egentlig ganske enkelt.


Hvordan vaske persiennene dine. Sannheten er vel egentlig at vi ofte hopper over dem fordi det er tungvindt å. Men med mindre markisedukene har blitt skadet eller er råtne, kan det meste av smuss og skitt fjernes, sier Lars Petter Bjaaland i Relekta. Hvis huset i tillegg ligger langs en trafikkert vei eller ved store trær som avgir mye blader og pollen, bør duken vaskes oftere for å holde seg fin.

Ikke spyl opp og inn i kassetten fra undersiden. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Persienner Utvendige.


Våre persienner kan leveres med ulike lamellbredder og farger, slik at du får en løsning som passer til din bolig. Vi har persienner som kan manøvreres med sveiv, vendestang eller med fjernkontroll. Vedlikehold av utvendige persienner. Rett vedlikehold bidrar til å forlenge persiennenes levetid. Eksperter på markisevask, persiennevask og vask av solskjerming.


Korrekt utført renhold for persienner , lameller, gardiner, skjermer og markiser er aller først krevende. Spyl av etter endt vask. For best resultat og når systemet er enkelt tilgjengelig, tørk over med med en myk klut. Alternativt kun lufttørking.


Dersom du har persienner med styrewire, kjenn etter at wirene er passe stramme – som vil si at wiren skal være helt loddrett langs sin fulle lengde. Etterstram ved behov. Se over området rundt. Den enkleste måten å rengjøre persienner på er med en persiennebørste eller mikrofiberklut. Er det fett på persiennene kan du bruke en våtserviett.


En fuktig klut kan og brukes. Bruk rent vann, og om nødvendig litt såpe. Vi anbefaler at du ikke tar ned persiennene dine for å vaske de. Forurensning som legger seg på persienner vil etter kort tid føre til korrosjon og slitasjeskader. Sørg derfor for å få utført regelmessig vask av persienner.


Ren Service hjelper borettslag i Oslo og omegn med markisevask og rengjøring av persienner. Der sier du noe, mine persienner på kjøkkenet ser ikke ut! Jeg har lurt på om jeg skal tappe vann med salmiakk og litt Zalo i badekaret, legge dem oppi en liten stun tørke av med fille og henge opp. Men jeg skal følge med om du får flere tips!


Vi leverer utvendige persienner av typen C5 Cog Z90. Alle modeller er produsert på mål og har: Lameller og kassett av aluminium (pulverlakkert). Somfy J4RTS (eller J4IO) motor for fjernstyring, evt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg