fredag 5. desember 2014

Tapet i gang

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Akkurat nå ville jeg gått for Morris sin ”The Brook”, sier hun og tenker at den ville bidra til å skape akkurat den atmosfæren hun ønsker i sin gang. Hallen er det første besøkende ser. Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger. Gangen står for førsteinntrykket i hjemmet vårt, velg derfor tapet med farger og mønster som forteller hvem som bor der. Gangen er jo også det første som møter deg når du kommer hjem.


Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.

Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side. De aller fleste av oss har en gang i boligen vår, enten vi nå bor i leilighet eller hus. Det er de færreste av oss som kommer rett inn i husets oppholdsrom, så gangen fungerer på en måte som en sluse mellom inne og ute.


Tapet topplisten finner du her! Det lille rommet er også gjerne det første som møter oss når vi kommer inn av døra etter en hektisk dag. Har du funnet din farge til entré og gang ? Her ser du våre mest populære farger til entréen og gangen.


For et tapet som skal henges i en gang vil vaskbarhet og overflatestyrke være vesentlig. De mest robuste tapetene finner du blant vinyl- og fibertapetene. Fordi hallen er ofte uten vindu og mørkt, velger derfor ganske enkelt en hvit tone til veggene. Men hvitt tryller ikke frem dagslys. Så hvis du generelt er.


Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Raskt, enkelt og billig.

Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Sett et personlig preg på stua, soverommet og gangen med tapet fra Byggmax. Du kan velge mellom klassiske og tradisjonelle design, eller noe mer moderne og trendy.


Alle klarer å tapetsere Trenger veggene i stua en ny oppfriskning? Det å tapetsere er ofte en enklere og raskere løsning enn å male. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang , soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene.


I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer inn i hjemmet ditt. Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med planer om å gjøre noen forbedringer er det bare å sette i gang. Her får du noen tips til smarte og billige løsninger det er lett å ta tak i. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler.


Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet. Ikke feig ut og velg det mest nøytrale. Gros favoritt er et tapet fra Harlequin med skikkelig wow-effekt.


Stofflig uttrykk og mange fine farger som kan plukkes opp videre i interiøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg