tirsdag 16. desember 2014

Drivved maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Søk i Norges største og mest komplette kursoversikt.

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate.


Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. En nydelig lampe av drivved. Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved.


Et par timer senere har du en tøff lampe du kan vise frem til gjestene dine. Vis frem de fineste klærne dine! Mange kjøper klesstativ for å vise frem sine fineste plagg.

Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del hvit (vannbasert) maling og deler vann. Mal greiner du finner (som er fri for bark) ett eller flere strøk til du får effekten du er ute etter. Lady har også en egen maling som heter drivved , som har en flott matt effekt og den helt rette gråfargen.


Har folk virkelig ikke annet å ta seg til? Jeg er rett og slett helt sjokkert! Makan til unyttige tips skal du lete lenge etter, skriver Ella-Ella i forumet. Har du meninger om saken, del det gjerne i artikkelkommentaren under. LADY Supreme Finish har god utflyt, er lett og smidig å male me og ikke minst gir den et varig og vakkert resultat.


Denne malingen finnes i fire ulike glansgrader, og det har vi uten tvil lekt oss med her i hytten. Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi. Det kan virke som en uoverkommelig oppgave å gjøre noe med veggene. Timer på timer med å fjerne gammel tapet før du går i gang med sparkling, pussing og maling.


Og det er ikke engang sikkert det blir pent. Det enkleste er å bare lukke øynene og la det være som det er. Du trenger verken å pusse, sparkle eller male. Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY- maling til en verdi av 5kr. Hurtige og punktlige leveranser.


Se mer og kontakt oss her!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Jeg hadde både pussemaskin, hvitmaling og drivved -beis stående, så dette ble. Trendrapport fra Helle Tjaberg: Vi maler veggene våre som aldri før. Har prøvd meg på det jeg vil kalle for Drivved vasking av spisestua.


Både til fest og hverdagsliv er spiseplassen et naturlig samlingspunkt. Det skal være hyggelig å sette seg til bords og Julias mål var å skape en spesiell følelse som skapes ved å kombinere beis og maling i ulike fargetoner. Begge beisene, Drivved og Aqua, løfter vakkert frem treets naturlige struktur. Følelsen av trebord fremheves ytterligere med faser langs alle de fire kantene. Overflaten fremheves ytterligere av en silkematt finish.


Jeg hadde lyst til å lage i ekte drivved , men det blir solgt ut på finn så utrolig fort, og jeg har dessverre ikke tid til å plukke det selv. Furugulvene og -veggene skal gjerne se litt gamle ut, men for all del ikke være gule! Derfor blir både gulv, tak og vegger beiset.


Farger som ligner på drivved og værslitt furu er mest populære både på vegger og gulv på hytter nå, sier Bjørg Owren, adm. Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg