onsdag 31. desember 2014

Harmoni kjøkken

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Agoda Eksklusive Tilbud i Harmoni. Opp til rabatt - Bestill nå! Kjøkkenet er det viktigste rommet i ditt liv.


Finn dit nye kjøkken her.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Disse Maxbo-varehusene forhandler kjøkken. Les mer om de ulike kjøkkenmmodellene under.


Velkommen til Harmonie sin verden av dører, vinduer og garasjeporter! I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet. MAXBO har flotte kjøkken og kjøkkenløsninger fra Harmoni og Marbodal.


Se vårt utvalg og kjøp på nett eller i butikk.

Harmoni drømmekjøkken for store krav til både kvalitet og pris. Et kjøkken i harmoni er et kjøkken som passer til din personlighet og din livsstil. Moderne, trendy eller tradisjonelt du velger!


Nysgjerrig på hvite kjøkken med glatte skapdører? Ta en titt på kjøkkenserien Harmoni fra Drømmekjøkkenet, det gir deg mange muligheter. Harmony Dark er et eksklusivt kjøkken med finér i innfarget poppeltre. Det eksklusive kjøkkenet utstråler en røff og underdrevet luksus som fremheves av de vakre, vannrette årringene.


Skapdørene avsluttes av massive trekantlister som fullfører det eksklusive utseende. En grå mellomtone, med et hint av gult i. Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner. Harmoni er en modell som har soverom og bad i den ene enden av vogna og kjøkken og stue i den andre.


Eget inngangsparti mellom kjøkken og bad. Dobbel balkongdør på langvegg i stue. Se under fanene Standard utstyr for å se alt som følger med våre husvogner.


Dette er et forslag på planløsning.

En dempet rødrosa tone til å bli glad av! Fungerer fint til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Ikke to kjøkken er like – derfor finnes det ikke en fasit på hvordan det perfekte kjøkkendesignet ser ut.


Harmoni er MAXBOs anbefalte alternativ og du får også maling, gulv og baderomsmøbler i samme gode kvalitet. Harmonikjøkkenet bygges med solide, Svanemerkede skrog og robuste hengsler som holder mål. Stua og soverom har glassfiberstrie og det er tapet på kjøkkenet. I gangen kan det se ut til å være tekstiltapet, noe jeg har tenkt å fjerne. Hva som er under det vet jeg ikke, men det er mur innerst i hvert fall.


Det jeg lurer på er om det er noen som har erfaring med Harmoni maling, Lady vegg eller Butinox Green Room? Spar både penger og miljø. Ved å beholde skjelettet på ditt nåværende kjøkken og fornye resten, sparer du både miljøet og penger. Fornyelsen er gjort på en dag!


Alle kjøkken kan fornyes, uansett merke, type eller alder. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger.


Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken , ta kontakt med en av våre forhandlere.


Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg