torsdag 18. desember 2014

Blandebatteri utendørs

Handla fraktfritt på Bygghjemme. Stort sortiment till bra priser! Legg til dine favoritter. Velg mellom vegghengt, gulvstående eller karkantbatteri.


En stilig kjøkkenkran, også kalt kjøkkenbatteri eller kjøkkenblander, kan gjøre mye med et kjøkken.

Et blandebatteri med hånddusj er praktisk og kan gjøre hverdagen enklere ved at du kommer lettere til med vannet. Et kjøkkenarmatur i et flott design vil løfte kjøkkenets utseende og bidra til å bedre helhetsinntrykket av rommet. Men foruten dette, er det ren luksus å unne seg en dusj utendørs. Rommer liter vann.


Spring kommer med en liters vanntank som varmes opp av solen. Du trenger derfor ikke å koble til noe strøm eller varmtvannsberedere. Den omfattende varianten går ut på å installere et blandebatteri og koble til både varmt- og kaldtvann.


Blandebatteri er integrert, og sørger for perfekt temperatur på vannet.

Kjøper du et blandebatteri av skikkelig kvalitet unngår du kalddusj og varmtvannssjokk. Du kan også benytte vanlige dusjer beregnet på innebruk, men må da tømme systemet for vann før den første frostnatten. Kjøp Oras reservedeler til blandebatteri eller dusjbatteri her hos Billig VVS og spar penger. Vi har et bredt utvalg av Oras vienda reservedeler, toppstykke, pakningssett og mye mer til attraktive priser.


Sliter du med et kjøkkenbatteri drypper, kan du kontakte vår kundeservice dersom du er usikker på hvilken reservedel du har bruk for. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Når du skal velge dusjbatteri er det flere ting du må tenke på. Om du skal ha et armatur til et vanlig dusjhjørne, må du ta stilling til om du ønsker dusjfunksjon med kun hånddusj, eller om du ønsker å ha regndusj og hånddusj.


Finn de beste prisene på nettet. SparMax har blandebatterier i et stort utvalg av størrelser, design, materialer og varianter. Se vårt utvalg til faste lave priser!


Selv om et blandebatteri og tilhørende røropplegg alltid skal tømmes for vann før man forlater hytta om vinteren, så er det mange blandebatterier som ikke tåler å stå i kalde omgivelser - selv om vannet er drenert. Utekraner Gustavsbergs utekraner er enkle å montere og koble til, og de kan monteres i eksisterende rør. Utekranene er kappbare, og selvdreneringen skjer nedenfra.


Er badet holdt i rene, enkle linjer, passer det best med et enkelt og stilrent blandebatteri.

Har du et gammeldags bad kan du velge et blandebatteri med flere detaljer, for eksempel et Magnolia blandebatteri til dusjen som med sitt litt retro-aktige utseende passer godt til det personlig innredede badet. Bare ta en titt på vårt sortiment. Elegante armaturer av topp kvalitet!


Ved valg av dusjarmatur er det flere ting å ta hensyn til. Selv om du kan spare penger på å velge de aller billigste blandebatteriene og armaturer er kvaliteten typisk der etter. Vi anbefaler derfor at du investerer litt flere penger i ditt blandebatteri fra starten av, da holdbarheten og kvaliteten typisk blir tjent inn igjen med tiden. Kjøkkenvasker og relaterte produkter fra Blanco kjøper du til gode priser på BilligVVS. Velg vask i rustfritt stål, silgranitt eller porselen.


Dersom kranen er lagd slik at den kan blande kaldt og varmt vann til vann med høvelig temperatur, er det vanlig å kalle det et blandebatteri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg