onsdag 28. august 2019

Spisestue dansk design

La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design. Finn Dansk Spisestue. Vannerup - Dansk Design. Vi producerer danske kvalitetsmøbler som for eksempel spisestuestole, spiseborde, sofaborde og vitrineskabe. Spisegrupper i dansk design og håndlaget kvalitet.


Vi er stolte over våre danske designtradisjoner, og dette er noe som både kan sees og merkes på spisegruppene våre.

De fleste av møblene våre er designet og håndlaget i Danmark og hos utvalgte møbelprodusenter i Europa, noe som resulterer i enestående kvalitet. Spisestue Det er derfor viktig at man har et spisestuebord som får plass til både familie og gjester, samtidig som det komplementerer spisestuens stil og interiør. Blant vårt utvalg kan du velge mellom ulike størrelser på våre spisestuebord og spisegrupper, samt supplementere med ileggsplater slik du får plass til alle de du inviterer. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Skandinavisk og da spesielt dansk design er kjent over hele verden. Og om du lurer på om det er verdt den ofte litt stive prislappen mange av disse ofte har, bør du lese videre.


Kjøp høy dansk kvalitet direkte fra den danske møbelfabrikken.

Helt uten fordyrende mellomledd. Spar opptil på norske butikkspriser. Prisen afhænger af trætype, og er uden tillægsplader. Spisebordene fås i mange smukke kvalitetsmaterialer, for eksempel træsorterne eg, bøg, ask, teak og valnød med forskellige overfladebehandlinger. CH32 der fås i to forskellige mål, eller bordserien CH33 CH3og CH3- alle massivtræ borde tegnet af Hans J. Stilfulle og funksjonelle spisebord fra BoConcept.


Tilpass ditt eget spiseområde – velg mellom ulike størrelser, former og farger. Vi designer , produserer og selger en rekke moderne danske designmøbler, tilbehør og belysning til stue, spisestue , soverom, hjemmekontor og utendørsområder. Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design , fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV-møbler.


Produktene kan enkelt kjøpes på nett eller i butikk! Krosby Møbler har spisebord i høy kvalitet. Funksjonelle bor bord etter mål, stort utvalg! Dansk design - Før og n. De fleste ønsker å ha en spisestue , enten i et eget rom, eller som en del av stuen. Vi har alltid et stort utvalg online.


En spisestue tar som oftest en del plass i rommet og vil derfor være en viktig del av ditt hjems design. Ofte er det her man underholder gjester, og de vil derfor legge merke til hjemmets særpreg i forhold til ditt valg av spisestue. Skovby er dansk design og håndverkskvalitet på sitt beste.

Alle møblene er danskproduserte med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer. Spisestue finner man gjerne i hjem hvor man ønsker ekstra trivelige måltider for både hverdagslige og større anledninger. Spisestuemøblene setter gjerne et ekstra trivelig preg på stemningen og bidrar til gode stunder og minner. En vakker spisegruppe med et fint bord og passende stoler kan virkelig forhøye inntrykket i en spisestue eller ved en spisestuedel i et kjøkken.


Kombiner gjerne med for eksempel et vitrineskap eller en skjenk i liknende stil, som på den måten gir oppbevaring i samme stil som spisestuen eller den øvrige innredningen i rommet. Kvalitet og design Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt.


Da er det avgjørende at du sitter godt og kan slappe av i din nye spisestue. Trenger noe som kan brukes til begge anledninger? Da kan et bord med ileggsplater være det rette valget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg