onsdag 14. august 2019

Kobber rammer

Stort utvalg av Rammer. Kobber er både pent og trendy, og passer perfekt til både moderne og klassisk innredning. Hvis du har en hel bildevegg, er det pent å blande plakater med gull- eller kobberrammer sammen med rammer i mer nøytrale farger. Nettopp rammer , enten det er rammer i kobber eller ikke, er sånne ting man kan kjøpe et sett av uten at det blir tomt i lommeboken.


Kobber rammer

Av den grunn er det veldig smart å satse på nettopp nye rammer til hjemmet. Dette er noe som også er veldig raskt å få til når man satser på nye rammer. Stilig trendy bilderamme i kobber.


Passer fint i innredning med metalliske farger. Vi har også et stort utvalg av plakater og posters som er laget av vårt eget designteam. Kjøp enkelt online hos Desenio. Vores rammer fås i størrelserne 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50xog 61x91cm. Rammen i kobber har krystallklar pleksiglas og er veldig lett å åpne på baksiden ved hjelp av metallspenne som lett kan svinges sidelengs.


Kobber rammer

Kobberrammen er utstyrt med to metallhengere slik at brettet lett kan henges på veggen horisontalt eller vertikalt. I vårt sortiment finner du et flertall rammer som passer til bilder med målene 75xcm. Vi har rammer i ulike stiler, hvilket gjør det lettere å finne en ramme som passer i nettopp ditt hjem.


ELKO Plus Layer kombinasjonsplate hull med Kobber laminat og Sort bakramme. For bruk i innfelt installasjon, eller i kombinasjon med ELKO Plus påveggskappe. Dekorative rammer til bilder og plakater.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Alurammer med kobber belagt på overfladen. Flot metallisk udseende. København Kobber Ramme. All oppmerksomhet rettes mot bildet, med denne enkle klassiske foto rammen.


Rammen er laget av lakkert skandinavisk furutre, og leveres med glass av høy kvalitet. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer.


Hjem Rammer og album MarketingLeftColumn1Ads MarketingLeftColumn2Ads MarketingLeftColumn3Ads MarketingLeftColumn4Ads MarketingLeftColumn5Ads. Kobber inngår dessuten i lysyloxidase, et enzym som regulerer dannelsen av bindevevstypen elastin. Hvor finnes kobber i kosten? Det er mye kobber i innmat, spesielt lever. Nøtter, skalldyr, rosiner og tørkede belgfrukter er andre kobberkilder.


Opptaket av kobber i mage-tarmkanalen hemmes av C-vitamin, jern og sink. Det vil også være meget flot i stuen over sofaen sammen med en loftslampe i kobber for at skabe et smukt ensemble. Ved at matche en passepartout med vores billige rammer i kobber , så får man plads med en mindre plakat i rammen.


Kobber rammer

Fåes i 1-,2-,3-,4-,5- hull med Kobber laminat og Sort bakramme. Ved montering av bryter må festeramme L33 el. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg