tirsdag 27. august 2019

Stor kattedo

Norges største spesialbutikk for katt og hund. Nå med ny nettbutikk! Kjøp din kattedo her! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Vi har alle former for kattedo enten du skal ha med eller uten tak, ekstra liten til kattunger , eller ekstra stor til store katteraser!

Katten din fortjener et trygt og godt sted å gjøre sitt fornødne på, og hos Dyrekassen har vi et stort utvalg av ulike kattedo. Vi har alt fra helt enkle kattedo , via toalett med luke til avansert kattedo med eget ventilasjonsanlegg. Husk at på bestillinger over 4kroner spanderer vi frakten for deg, og leverer helt frem til døren din! Hygieneposer til kattetoaletter.


Posene legges i bunnen av kattetoalettet og gjør renholdet mye enklere, samtidig som du sparer slitasje på. Pent grått kattetoalett med ramme som fører til mindre bøss. Rammen er også fin for å holde poser på plass om du ønsker å gjøre rengjøringen enklere ved å. Nestor Jumbo Kattedo.

Hjemlevering på døren på 2-hverdager (pluss 1-dager hvis du har landpostbud). Handle enkelt og trygt fra VetZoo! Moderne designet ekstra stort kattetoalett med luke for katten og toppåpning for enkel rengjøring. Perfekt kattetoalett for store katte raser som f. Med håndtak og utskiftbart kullfilter for å dempe lukt. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Dus grønt kattetoalett med tak. Våtservietter til hund og katt. Stor kattedo med ramme og spade. Stort kattetoalett med kullfilter, takk, høy kant og rygg. Kattetoalettet gir minimalt med gris og lukt fra katten etter do besøk.


Mega comfy er et kattetoalett med tak, spesielt egnet for store katter eller husholdninger med flere katter. Toalettet er laget i premium plastikk for lang varighet, stor og romslig for god plass til store katter eller flere katter. Det har integrert oppbevaringsrom for toalettposer.


Kullfilter for redusering av uønsket lukt. Kommentar: Bittelitt lukt før rengjøring av og til, men siden den klumper så godt blir all avføring med ut – og sanden er ren og luktfri etterpå.

Sandkornene er såpass store at de ikke så lett blir med kattene ut på gulvet – noe som er en stor fordel. Både kattene og matmor likte sanden veldig godt. Etter dager var sanden like ren.


Praktisk innelukket katte toalett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg