mandag 19. august 2019

Muuto pledd

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager.

Muuto - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Enkel og billig handel på Cellbes. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander.

Loom er et mykt pledd i håndvevd bomull, designet av Simon Key Bertmann. Pleddet er laget i myk bomull og er håndvevd med et dynamisk, geometrisk mønster. Gi nytt liv til sofaen, eller svøp deg inn på kalde dager med dette stilige pleddet i 1 bomull.


Ripple er vevd med flere farger. Sammenlign pris på pledd. Vi hjelper deg å velge teppe, ullteppe - blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Pleddet er designet av formgiveren Margrethe Odgaard og er vevd med en unik teknikk som oftest brukes innen moteindustrien.


Rhythm Throw har en taktil, undervurdert struktur for et moderne utseende, og er laget i babylama-ull med en rytmeaktig struktur som gir brukeren myk komfort. Interiør, møbler og design på nett for deg som er opptatt av kvalitet og holdbarhet. MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver. Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden.


Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel og effektiv levering! Rask levering og personlig service.

PLUS er tilgjengeli i hele seks forskjellige farger og har en justerbar maler funskjon. Ved å utvide denne arven med fremtidsrettede materialer, teknikker og fet kreativ tenkning, er vår ambisjon å levere et nytt perspektiv på skandinavisk design. Tepper og pledd er den enkleste måten å gjøre et hjem lunere på. Du kan velge mellom forskjellige farger, og kvaliteter, ensfarget eller mønstrete. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Bredde 130cm, Høyde 180cm, Bomull, Blå, Gul,. De ønsker å vise at det er mulig å drive 1 etisk, ved bruk at lokalsamfunnet i alle led både i design og produksjon. Loom er håndvevd og laget av deilig, myk bomull, noe som gjør at du kan bruke det sommer som vinter.


VARJO teppene er håndvevde av 1 New Zealand lammeull og kommer i to forskjellige størrelser og fire tiltalende fargetoner: grå, blå, sand eller mandarin. VARJO mestrer den fine balansen mellom å være et subtilt teppe for en hver type av interiør og samtidig svært detaljert og unikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg