fredag 23. august 2019

Pynte konfirmasjonsbord

Stort utvalg av dekorasjoner og snittblomster. Mester Grønn butikk nær deg! Vi selger blomster over hele Norge. Finn din nærmeste butikk her!


Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte et vakkert konfirmasjonsbord. Pynte i små grupper på eller 7.

Det blir som oftest mest systematisk og ser ofte penere ut. Som du ser på bildene rundt er det en blomsterbukett i en gruppe, og den er satt sammen med ulike lysestaker, telysbeholdere eller små pyntefigurer. Anbefaler her å bruke det du har og liker.


Sizoweb kan brukes som bordløper, både på langs og tvers av bordet. Du kan klippe til den lengden du har behov for. Superfin tassel girlander i en miks av blåfarger og hvit.


Tassels er superdekorativt, og blitt kjempepopulært de siste få månedene. Våre tasselgirlandere er enkle å sette sammen, men kommer som et lite og enkelt DIY-kit.

I tillegg skal man dekke et festlig konfirmasjonsbord og pynte i lokalet. Dekk et personlig konfirmasjonsbord. Konfirmasjonspynten skal gjerne ha en personlig vri. Heldigvis finner du alt du trenger av konfirmasjonspynt til å dekke et festlig konfirmasjonsbord og skape den riktige stemningen i festlokalet her hos Selskapsshop! Hei :) For en stund tilbake fikk jeg forespørsel om jeg ville hjelpe til og dekke bordet til min venninnes sønn som skulle stå til konfirmasjon.


Vi nærmer oss vår og i mange hjem nærmer det seg også konfirmasjon. Mange ungdommer ser frem til denne dagen, og ønsker å delta i selve planleggingen. Et konfirmasjonsbord som skal falle i smak hos en ung konfirmant kan godt være litt lekent og kreativt. Vi dekket derfor bordet i en mer moderne stil enn det ville fått med for eksempel sølv, krystall og roser. I helgen ble eldstemann konfirmert:) og han er en gutt som vet hva han vil.


Fargene valgte han selv, det var svart, hvit og. Inspirasjon til konfirmasjonsbord. Da viser kalenderen april, og om en måneds tid er det klart for de første konfirmasjonene her i indre Østfold.


Om du konfirmeres kristelig eller humanistisk så er det uansett en anledning for å gjøre ekstra stas på konfirmanten! Her finner du alt du skulle måtte trenge for å pynte opp hjemmet ditt eller lokalet. Et mye større utvalg av bordpynt til konfirmasjon selges i vår Selskapsshop!


Klikk på bildene for å se større versjon. Dekking av konfirmasjonsbord.

Her er et lite utvalg av innen. Endring vil ikke komme hvis vi venter på en annen person eller et annet tidspunkt. Og heldigvis liker jeg godt å pynte festbord! Men så lenge det holdes i hvitt og ikke har stygge emblem som logoer o. Det er viktig at konfirmanten selv er med på planleggingen slik at dagen gjennomføres i tråd med konfirmantens personlighet. En av de tingene vi kanskje bruker mest tid på er hvordan festbordet skal dekkes.


Et bord til jente og et bord til gutt. Litt blåbærlyng passer fint til å pynte med her. De er allikevel klare på at de vil ha det så enkelt som mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg