torsdag 22. august 2019

Utvendig rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Finn utvendig rullegardin nå på Kensaq. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vores Rullegardiner Kan Bruges Til Solafskærmning Og Er Flotte Og Funktionelle.

En utvendig rullegardin. Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte. Plasseffektiv solskjerming.


Beskyttelseskassetten festes i braketter som gir fleksibel montering. Man kan velge mellom ulike dukfarger som kan matche alle typer fasader. Thermoflex er en solvarmereduserende rullegardin hvor duken er laget av en spesiell solfilm.


Solfilmen er gjennomsiktig slik at man får utsyn, men den stopper og reflekterer solens stråler.

Thermoflex reduserer solvarmen effektivt når det er sol ute og senker fyringsutgiftene i vintermånedene. Solskjerming AS er importør og forhandler av utvendig og innvendig solskjerming produsert på mål. Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd. Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser.


Alle produkter er CE-merket og godkjent for bruk i Norge. Bla deg gjennom brosjyren og bli inspirert! Med et lekkert design vil den sette et elegant preg på fasaden til huset. Screens kan monteres både horisontalt og vertikalt og vi tilbyr et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad.


De fleste tekstilene kan vaskes. Rullegardin tekstilene er støvavvisende som innebærer minimalt med renhold. Alt dette kan fjernstyres innenfra, enten manuelt eller med motor. Tar liten plass og er enkle å bruke.


Vanskelig å rengjøre i høye etasjer. Vår mest eksklusive rullegardin er EOS 500. Godt design med svært holdbare komponenter for betjening sikrer jevn og pålitelig drift. Velegnet system for både små og store vinduer.


Helt opp til meter i høyde og bredde.

Lett å kople flere rullegardiner ved siden av hverandre. Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner. Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. Bestill gratis befaring her. Utvendig solskjerming - Vi har bransjens største utvalg!


Høy kvalitet - måltilpasset og skreddersydd. På jakt etter utvendige screens? Se vårt utvalg og bestill i dag!


Dette skiller Screen Zip fra tradisjonelle Screen produkter som kun stabiliseres av vekten av bunnlisten. Når du ønsker å skjerme deg og dine mot både høy og lav sommersol, kan Europris tilby et bredt utvalg av markise, parasoller, partytelt, m. Når sola skinner inn i rommet, ønsker man noen ganger at man kunne trekke ned en rullegardin eller persienne for å holde lyset ute. Med rullegardiner og plisségardiner fra Duotex får man solskjerming med enkel betjening som passer perfekt til nesten alle typer vinduer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg