onsdag 7. august 2019

Putetrekk kremmerhuset

Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget.


Putetrekk kremmerhuset

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Deilig putetrekk i velur. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.


Putetrekk kremmerhuset

Velur er en tekstilkvalitet som bærer med seg mye historie og som har vært et velkjent innslag i utallige finstuer opp gjennom tidene. I dag har veluren fått en moderne makeover og nå ser vi tekstilen på både sofaer, gardiner, stoler og puffer i alle slags hjem og stuer. Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring.


Frisk opp med et par fargerike putetrekk. Du har kanskje et ensfarget sengesett du gjerne vil friske opp litt. Da er et putetrekk i en vakker farge er en enkel og billig løsning. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print. På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer.


Kremmerhuset Ting og Sånt er en litt annerledes gavebutikk med mange fristelser. Det bugner av ting som gjør deg gla ting som inspirerer og kanskje overrasker. Utvalget endrer seg ofte, faktisk fra uke til uke! Våre innkjøpere reiser flere ganger i året til Østen for å finne varer som gjør butikkene spennende. Stort utvalg av single putetrekk.


Hotellputevar 70x10 satin, høie, bomull gant. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser.


Putetrekk kremmerhuset

Handle enkelt online hos ellos. Enkel og billig handel på Cellbes. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker.


Vi har et rikelig sortiment med pynteputer. Her deler vi lekre nyheter, gode tilbud og andre interiørtips. Lyst til å motta nyhetsbrev fra oss? Meld deg på på kremmerhuset.


Putetrekk kremmerhuset

Har du kjøpt noe fint hos oss, og stylet det på en kul måte? Våre pynteputer og putetrekk kommer i flere ulike utførelser slik at du garantert finner noe som passer i ethvert rom. Kombiner og matche ensfargede puter med mønstrede eller ulike nyanser av samme fargeskala etter egen smak. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser.


Sections of this page. Her hos Høie finner du et godt utvalg i både ulike kvaliteter og teksturer, samt farger på putetrekk. Enten du er på jakt etter et luksuriøst putevar i sateng eller velour, et supermykt bomullstrekk eller et putetrekk som er så allergivennlig at Asthma Allergy Nordic anbefaler det, finner du det her.


Legg merke til prisnivået. Blå i størrelse 48x48cm, 1 bomull, 3stk. Kan sendes mot porto. Ta kontakt ved interesse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg