fredag 9. august 2019

Tapet drivved

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Den er tilpasset vårt kystrike land. Perfekt for alle som elsker denne stilen. Vinyltapet med fiberbakside. Størrelse: x 1per rull MAXBO STORMARKED SORTIMENTDenne tapeten er en del av MAXBO Stormarked sortiment.


Tapet Scandinavia i lettoppsatt non-woven med mønster inspirert av skandinavisk design og natur. Her har du tapet med drivved. Designeren til denne var i en fjellhytte og fikk inspirasjonen til denne drivved tapeten.


I fjellhytta fikk han øye på den vakre treveggen, av typisk tømmer.

Lysegrått treverk og drivved er et morsomt og horisontalt mønster som passer til alle rom. Det kan jo være litt romantisk og nostalgisk det med gamle planker på veggen hehe Populært er det iallefall. Jeg har aldri vært borti en tapet som har tatt av sånn på salg som nettopp drivved tapeter.


Og det begynte med shabby chic bølgen, trenden nytt og gammelt- og det fortsetter jo, selv om selve shabby chic er ut. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. En nydelig lampe av drivved. Et par timer senere har du en tøff lampe du kan vise frem til gjestene dine.


Vis frem de fineste klærne dine! Mange kjøper klesstativ for å vise frem sine fineste plagg. Kjøp heller en rull for mye for å unngå at du går tom for tapet før alt er tapetsert.


Vi har åpent kjøp i dager, og derfor kan tapetruller i uåpnet forpakning leveres tilbake til ditt nærmeste Rusta-varehus mot fremvisning av kvittering. Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du.


Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi. Tapet som ser ut som planker av drivved gir en deilig lun følelse til rommet. Et snev av fiskevær – uten luktene.

Lyst på flere detaljer i drivved ? Hva med å lage din helt unike lampe, av skatter du finner i fjæra? Endelig skal den komme til nytte drivved tapeten som har ligget på vent ei god stund nå. Drivved er en tøff og moderne vinyltapet fra Storeys.


Tapeten som kommer ifra Storeys er virkelig blitt en poppis hos mange noe som slettes ikke er rart for den er jo bare helt rå. Betjeningen fortalte at denne kun er laget i et vist antall og at den ikke kunne bestilles inn på nytt. Fy søren, så tøft, Sissel! Den drivved - tapeten din var mye finere enn min! Min har liggende plank, og jeg synes stående er finere, men gjort er gjort, og jeg er egentlig ganske fornøy men gangen din ble virkelig fin.


Det er en vinyltapet som er lett å sette opp. Det vil si at tapeten kan sees på våre Maxbo Stormarkeder: Vækerø, Alna, Skjetten, Hamar, Fredriksta Lier, Tønsberg og noen andre varehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg