fredag 2. august 2019

Inspirasjon maling soverom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.

Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Få inspirasjon , interiørtips og gode råd her. Oppussing av soverom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer! Se mer fra denne boligen her.

I mitt soverom møter vakre grønne toner, brune, grå og svarte aksentfarger, med hvite detaljer som lyser opp. Naturligvis harmonisk, akkurat som jeg vil at min stil skal være. Jeg liker å samle detaljer i fargekombinasjoner fordi det skaper kontraster og forsterker følelsen. Personlig liker jeg helhvite soverom med hvite vegger, gulv og tak, og med deilige hvite tekstiler og ellers lyst interiør.


Alt føles så rent og luftig, og det er lettere å komme seg opp om morgenen. Lag et svalt soverom og velg farger som gir deg god søvn. Mal soverommet, og velg en matt maling på veggene. En fløyelsmatt overflate gir rommet en rolig og avslappende følelse, og gir fargen dybde. Blått er fargen som i vår hverdag finnes på himmelen og sjøen rundt oss, på klærne vi har på oss og fargen vi vil male på våre vegger.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge.


For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Ta mål av rommet du skal male før du handler maling. Da er det enklere for de i varehuset å vite hvor mye maling du trenger til ditt prosjekt. Det kan også lønne seg å ha tenkt igjennom hvilken farge du ønsker å ha på veggene.

Enkelte farger kan virke forstyrrende for nattesøvnen, og egner seg derfor dårlig på et soverom. Mal veggene med den eksklusive matte maling Ambiance Xtramatt. Den matte overflaten gir fargen en ekstra dybde og dermed ett utrolig vakkert uttrykk.


Det blir ingen lysrefleksjoner som forstyrrer øyet eller skjønnhetssøvnen din. Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove.


Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt. Butikkene tilbyr inspirasjon , kunnskap og markedsledende produkter for vedlikehold og forbedringer av inne- og utemiljøer, såvel for profesjonelle som for deg som vil gjøre ting selv. Vi tilbyr et sortiment for alle hjemmets flater, og guider kunden gjennom hele kjøpsprosessen: fra inspirasjon og materialvalg frem til et godt sluttresultat. Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge.


En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom , mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Det finnes en del tekniske kriterier for å kalle noe et soverom. Det skal være nok luft og lys, mulighet for rømningsvei og noen ganger en vendesirkel. På femtitallet var det uhørt å ikke vaske soveroms gulvet hver dag, mens på 80-tallet fanget vi hybelkaniner med vegg- til-veggtepper.


Et soverom som sitter fast på toppen er et flott område å forvandle seg til et soverom. Etter: Oppdatert Oppe oppussing. Det som hadde vært et oppe sitteområde ble et hovedsoverom, med et lagt skap for oppbevaring.


Taket fikk karakter med takplanker og oppdaterte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg