torsdag 29. august 2019

Putetrekk 50x50

Putetrekk 50x50

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Luksuriøst ensfarget putetrekk i tung, glanset fløyel som gir rommet en myk følelse. Stort utvalg pynteputer og pynteputetrekk. Flere farger, mønster og design.


Kjøp men betal kun for 2. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor. Handle trygt på jotex. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker.


Velg fra et bredt sortiment. Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox! Du kan også kjøpe separate innleggsputer i fiber eller fjær. Disse kommer i to ulike størrelser, Innleggsputer 45x4 og innleggsputer 50x50.


På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Ella putetrekk i bredstripet kord i kombinasjon med nydelig velour, passer inn overalt.


Putetrekk 50x50

Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Serien er moderne, urban, men likevel klassisk. Ensfarget putetrekk i fløyel av økologisk bomull. Dette putetrekket viser Mummitrollet, Snorkfrøken og Lille My, i et herlig virvar av oransje appelsiner. Den billigste puten får du gratis!


Det glade mønsteret er en stilig kontrast til den naturfargede basen i lin. Fremsiden av trekket er i lin, og baksiden i bomull. Innerpute kjøpes separat. SAMMIE putetrekk 50xcm. Spare i ny ønskeliste.


Du må velge størrelse før du kan legge. Deilig og dekorativt pledd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg