torsdag 15. august 2019

Tapet til møbler

Høy kvalitet til gode priser hos Trademax. Stort utvalg og lave priser. Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde!


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.

Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. I tillegg til universet av tapet , fototapet, gardinstoff og møbelstoff er vi også ledende forhandler av den fantastiske malingen fra Farrow and Ball og. Tapet , maling, gardinstoff og møbelstoff Tapet.


Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet. Her viser vi deg hvordan en trappestol fra IKEA fikk et helt nytt utseende ved hjelp av litt maling og noen biter tapet ! Dette er ikke en oppskrift på å male eller tapetsere møbler , men en fortelling om at møbler kler å ha tapetserte eller fargede vegger rundt seg. Har du funnet fargen din til stuen?


Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua.

Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger, trykker du på ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt. Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på Min side oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv. Giv din gamle kommode nyt liv, eller dekorér en træskammel med et stykke tapet.


Slib møblet , og vask det med grundrens, så resultatet bliver mere holdbart. Klip tapetet til , så det passer til det felt, der skal dekoreres. Brug Tapetklister, tapetlim eller dekoupagelim til at fastgøre tapetet på møblet. Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA.


Møbler, dekor, trendy småbord og speil. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler.


Vi har det største utvalget i Norge og vi sender over hele landet. Velkommen til en hyggelig handel! Vi leverer til Forhandlere.

Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Om det innredes med møbler barnet liker eller kanskje til og med har valgt selv, morsomme tapet og gode oppbevaringsmuligheter for alle lekene blir rommet barnets eget rom på ekte. Her på Lekmer kan du bestille hjem all innredning som passer i gutte- og jenterom.


Alt fra gulv til tak. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Tak, vegger, pipe og dører.


Det florerer av ideer, har gjort i mange år, de skifter ofte hehe (som alt annet) tapet , farger, møbler …Hva jeg lander på vil tiden vise, foreløpig nyter jeg bare synes av andre nydelig ganger og tenker og tenker…hm. Her deler jeg inspirasjon med dere. De ensfarvede er ikke helt ensfarvet, men nistrede med struktur i forskellige grader.


Fælles for dem alle er, at de på afstand ser ensfarvede ud. Tæt på lever de med struktur og flere farver. De er et fantastisk godt bud på tapet til de danske hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg