onsdag 28. august 2019

Klar terrassebeis

Merkevarene til lave priser. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS KLAR BASE 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Inntil års vedlikeholdsintervall.


Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking. Terrassebeis Trebitt klar base liter. Med oljebasert terrassebeis trenger du ikke å tørke av overskytende beis, men det anbefales å etterstryke når man ruller for å få et pent og jevnt resultat.

Husk å behandle hele terrassen ferdig samme dag for å unngå ujevnheter, og ikke glem endevangene. Produktet inneholder effektive UV-absorberere og aktive sopp- og algehindrende midler for bedre beskyttelse av treverket. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.


Les tester og omtaler før du kjøper. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk.


Olje er som regel en klar behandling. Beis er pigmentert og kan leveres i mange flotte farger.

Sjekk ut vårt terrassebeisfargekart for å se fargene. Trebitt terrassebeis fra Jotun sørger for at terrassen får et eksklusivt, matt og holdbart utseende, med inntil tre års vedlikeholdsintervall. Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av terrassebeis. Nytt treverk bør stå ute et år før det vaskes og behandles. Men for noen som har hytter uten vann for eksempel, kan dette være et poeng.


Da bør man slipe litt først for å åpne opp treverket, sier han og er klar i sin tale for hva man burde gå for: - Til terrasser av impregnert terrassebord bør man bruke terrassebeis , med hensyn til miljøet og hvor ofte du ønsker å gjøre jobben. Svar på spørsmål om terrassebeis og terrasseolje. Trenger jeg legge flere lag?


De fleste terrassebeiser trenger kun ett strøk. Det er også ved ett strøk du oppnår ønsket farge. Vær klar over at fargene kan få forskjellige nyanser i forhold til det du først har sett for deg, alt etter hvor god forbehandling man har gjort, sier Sve.


Vanntynnet oljebeis fra Jotun som gir en transparent ikke-filmdannende beskyttelse av både nytt og gammelt impregnert treverk med kun ett strøk. En enda mer effektiv måte å få en pen terrasse! Siden terrasserensen renser og lysner treverket er det ikke noe problem å endre farge.


Trenden er klarere enn noen gang – uteplassen skal oppleves som mer naturlig. Gi derfor uterommet en mildere og mer naturtro nyanse, for eksempel gjennom terrassen. Utemøblene kan gjerne få smake på litt sterkere farger for å skape en spennende atmosfære.


Frisk opp uterommet og gjør terrassen klar for ny sesong. Se fargekartet for TREBITT terrassebeis.

Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate. Flügger ligger på pristoppen i denne testen. Baron - Ga tapt for løvet.


Pris: kr 388-, Base: Oljebasert. Visir oljegrunning klar liter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg