mandag 26. august 2019

Røde takplater

Hos MAXBO finner du takplater av høy kvalitet som passer til alle hustyper. Vi har også noen flotte i plast som egner seg utmerket til akkurat dette, spesielt om du vil ha lys gjennom altantaket ditt. Vi tilbyr også disse i en utmerket kvalitet. Det er i utgangspunktet ikke så mye vedlikehold med et tak, men noe er nødvendig. Vår klassiske 20-profil etterspørres helt enkelt av alle som vil ha en funksjonell bekledning på vegger og tak, både innendørs og utendørs.


Røde takplater

Plannja beskyttes av belegget Plannja Hard Coat. Kontakt ditt nærmeste Maxbo varehus og få et godt tilbud på det du trenger til ditt tak. Her finner du Nor-Dekks utvalg av kvalitets takplater fra produsenter som Icopal, Plannja, Nortett, Armat og Ruukki. Et Decra-tak gir trygget, selv i hardt vær.


Utforsk fordelene og planlegg drømmetaket til din bolig. Du bestiller enkelt takplater på nett her hos oss. De er bare noen klikk unna. Takplatene er konstruert for å vare livet ut.


Ta også en titt på våre tips for legging av tak, tilleggsprodukter og alt annet som hører til. Vi leverer tak av kvalitet, uten at du behøver å tømme kontoen. Tett tak og en god pris mener vi hører sammen, og det er akkurat det vi leverer. Isola Powertekk stålplatetak kombinerer stor styrke med lav vekt. Dette gir unike fordeler på taket.


Takpannens form, sammen med. Montering av takplater. Du kan helt klart montere takplater selv. På skur, uthus og utestuer er det veldig enkelt.


Byggmakker har takplater , takstein og teglstein i ulike farger som passer ditt prosjekt. Skulle du trenge takshingel eller takrenner så har vi det også. Du finner alt av tilbehør du trenger, hos oss. Trenger du en håndverker? Vi selger kanalplater til den oppvarmede utestuen, trapezplater til carporten og bølgeplater til huset.


Kanalplater: - 50mm tykkelse. Klar, opal og rødfarget. God som isolerende plate til f. Høy kvalitet, mange valgmuligheter og lang levetid. Det innebærer at du slipper å dimensjonere takkonstruksjonen for takdekkets egenvekt (hvilket man ellers må gjøre for takstein i betong eller lignende).


Planja røde takplater nye eller brukte ønskes kjøpt. Minste anbefalte takvinkel for takplater av metall er 10°. For takvinkler under 15°, skal det benyttes bærende taktro og et solid underlagsbelegg med glidesjikt og tette omlegg.


SPESIELT MED STÅLPLATER. Alle stålplater til tak og fasader er overflatebehandlet. Overflaten skal ikke ripes opp, så du skal behandle platene forsiktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg