fredag 9. august 2019

Skråvinduer

Skrå flater er ingen begrensning når det gjelder å lyse opp dine rom. Faste, Utadslående eller innadslående. Vil du redusere varmepåvirkningen fra sola om sommeren, må du skjerme utvendig, og all standard utvendig solskjerming er laget for firkantede vinduer.


Vi ser at arkitekter og husdesignere bruker masse skråvinduer for tiden, men uten tanke på kravet til termisk inneklima i byggteknisk forskrift, sier salgssjef Robert Selvaag i Fasadeprodukter. Vi leverer vinduer i et vidt utvalg fasonger, dimensjoner og materialer, enten det gjelder buevinduer, skråvinduer eller spesialbestillinger. Vi har både faste og lukkevinduer i mange former og fasonger, og med ulike funksjoner.

De faste vinduene kan alle leveres i eik, teak, accoya eller malt i alle NCS- og RAL-farger. Vi kan også levere spesialtilpassede produkter. Her vises egenproduserte skråvinduer som er produsert på bestilling fra kunde. Utallige forskjellige modeller med ulike betjeningsmuligheter slik at en plissegardin kan tilpasses skråvinduer , takvinduer og trekantvinduer. Også mulig med motorisering.


Rengjøring: Jevnlig rengjøring med gjærkost eller støvsuger på lav effekt. Til skråvinduer og takvinduer er ofte plissègardiner det beste alternativet. Plissègardiner har et bredt andvendelsesområde og er ideell til stor vindusarealer og spesialdesignet løsninger til skråvindu, takvindu og andre typer vinduer.


Trekantvinduer gir deg mange spennende design muligheter.

Med trekantvinduer kan du slippe inn lys også der det vanligvis ikke kan være et vindu, f. Dette nettstedet gir informasjon om alle takvinduer, vinduskupler, takkupler, lystunneler og gardiner som VELUX gruppen har å tilby. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Vi kan hjelpe deg med vinduer i alle varianter. HGV Toppsving vindu, HGV Topphenglset vindu, HGV Fastvindu vindu , HGV rams vindu , HGV rams vindu, HGV rams. Komplement til lamellskinnen din. I de tilfellene du ønsker å montere lamellskinnen i et skråvindu, det vi si der overlisten ligger skrått, er denne leddhalsen.


Plissegardinen som er velegnet til skråvinduer eller til vannrette vinduer i f. Hvis plissegardinen monteres så høyt, at den ikke kan nåes vil den være mulig å betjene med en betjeningsstang, som du finner under tilbehør. Det finnes flere løsninger fra Kirsch når det gjelder skråvinduer , sjekk kirsch. Eller du kan kose dg med sy din egen spesialsydde. Marius Dedekam, ansatt i Neas, har jobbet med å pusse vinduer i seks-syv år. Han har gitt oss sine beste tips for vindusvask.


Hold solen ute med stilige lamellgardiner. Hos JYSK har vi et stort utvalg av lysfiltrerende og lystette lamellgardiner slik at du kan få både effektiv og stilig. Stort utvalg av alle typer gardiner.

Ferdigsydde gardiner, kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg