tirsdag 6. august 2019

Opus x maling

Opus x maling

OPUS er Montér sitt eget merke. Vi leverer maling av ypperste kvalitet for at du skal få det beste resultatet. Opus X produseres av Norsjø, altså Akzo Nobel, som forsåvidt er en større produsent enn Jotun. Jeg har solgt en del av de.


Opus x maling

De er Montér sin egen merkevare. Jeg jobber i malingsavdelingen på Montér. Den er vanntynnet, slik som Jotun Optimal. Dvs at den holder bedre på farge og glans enn drygolin oljedekkbeis eller oljemaling. Om det gjelder hjem, hytte, båt eller grunnmur så er behov og ønsker forskjellige.


Opus X -tra dekkende er en halvblank husmaling på akrylbasis tilsatt litt alkydolje, til bruk. Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang.


Opus x maling

Du kan se hele rapporten og listen med alle produktene her, og listen nederst i artikkelen. Opus X kan brukes på utvendig nytt, gammelt, beiset, malt eller trykkimpregnert treverk. Kan også benyttes på primet metall.


Vi selger kun hvit maling på nett. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


En av de viktigste oppgavene du har som leder er å tiltrekke deg de riktige menneskene. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Treplankene er systemmalt i henhold til de ulike fabrikantenes krav og materialer. Dette vil du helst unngå. Illustrasjonsfoto: Ifi.


Det de fleste malingstypene røk ut på var muggsoppangrep. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. Alternativ 4: Kjøpe Opus S som er Monters egen malingstype. Velbalansert beslag gjør at rammen lett kan vendes 1grader for trygg vasking fra innsiden.


Opus x maling

Solide vaskestoppbeslag er også integrert i hengslene for. Helene, Montér Llillestrøm (års erfaring med maling ) Opus X -tra Dekkende er en langtidsvarende vanntynnet akrylmaling, som gir en meget god vær- og fargebestandig overflate. Utmerket ved fargeskifte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg