onsdag 14. august 2019

Kjøkken høyskap

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Skapene fås i ulike stiler, så du garantert finner et som passer inn hos deg.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Et høyskap på kjøkkenet er et flott møbel som man bruke til å oppbevare mye forskjellig. Med våre høyskap til kjøkken kan du selv velge både høyde og dybde på høyskapet – det er nemlig mange forskjellige muligheter med et IKEA. Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her!


Våre høyskap finnes i flere forskjellige bredder og høyder, men har den samme dybde våre underskap, og er derfor kjøkkenets mest romslige skap. Høyskap i forskjellige størrelser. Dette gjør høyskap til en ekstra og viktig lagringsplass, hvor du kan gi plass til dine daglige gjenstander eller større ting som for eksempel støvsugeren din.

Hos BAUHAUS finner du et stort utvalg av høyskap til ditt baderom. Et høyskap er det rette baderomsmøbel til deg som ønsker mye oppbevaringsplass, men som ikke vil bruke mye gulvplass. Vårt sortiment består av høyskap i forskjellige farger, materialer og flere typer finish.


Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer. Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett.


Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv.


Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler. AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem.


Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse.

Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte. Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem.


Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Særlig i kjøkkenet gir høyskapet uunnværlig oppbevaringsplass.


Nå ser du på kjøkkenskap som finnes i kjøkkenskrog STANDARD. Stort utvalg av høyskap til kjøkken , vaskerom og garderobe – finn det riktige skapet til prosjektet ditt hos Nettoline. På kjøkkenet er behovet til oppbevaringsplass ofte stort.


Her skal du ha plass til både tallerkener, krus og glass, kniver og gafler, og ikke minst mange ulike kjøkkenmaskiner. Bjerks Trevarefabrikk er en tradisjonsrik, lokal kvalitets-leverandør av kjøkken , baderom og garderobeløsninger. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg