onsdag 7. august 2019

Telysholder

Telysholder

Nordens største utvalg! Silver Stripe telysholder. Ikke på lager i nettbutikken. Sjekk lagerstatus i butikk. Lokalt lager (sendes normalt samme dag) Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.


Telysholder

I tillegg har vi møbler, belysning og hjelper deg meg interiørveiledning. Nydelige telysholder på stett, i en delikat rosa farge. Dette er den minste til høyre på bildet.


Elegant Florence telysholder , stor. Fin og praktisk telysholder i glass. Tung og solid design. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter.


Telysholder

Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home. Velg mellom serier som Nobili og Hammershøi fra Kähler og mange fler på tilbords. Hos oss finner du fine telysholder e og telysestaker som pynter opp i hjemmet.


Kan både henge og stå! Menuetts stilrene telysholder har en ujevn, gullfarget innside som skaper et utrolig mykt og fint skimmer når du tenner et telys i den. Designen gjør dessuten at telysholderen kan brukes både stående og hengende. Vil du henge den opp, bruker du den medfølgende kroken (skruer selges separat).


Den skjønneste telysholder i en fortryllende lilla farge med konglemotiv i gull. Så stemningsskapende og et must nå når vi går høsten og vinteren i møte. Lekkert å sette flere sammen i en gruppe.


Finnes i to størrelser, dette er den største. Lyst på en dekorativ lysestake eller telysholder ? Da finner du det her! Sett stemningen med levende lys og flotte lysestaker!


Lysholder Ingenting er så koselig som levende lys på mørke kvelder, gjerne mange. Black Design har et bredt utvalg av lysholdere, og her finner du garantert noe. Levende lys er nært forbundet med kos og hygge.


Så hvorfor ikke velge et par flotte lysestaker til å intensivere stemningen? Se utvalget hos Bolia. JC Interiør - interiørbutikk og nettbutikk. Bli den første til å omtale dette produktet. Med bling, paljetter, i glass eller sølv.


Telysholder

Telyslykter til vegg og bord. Mange varianter, her kan du finne din stil! Her kan du mikse og matche blant ulike materialer, farger og design.


Du finner garantert noe som passer inn i ethvert rom du ønsker å innrede. Er du på utkikk etter en vakker telysholder , lysestaker eller lykter, da finner du garantert din favoritt hos oss. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg