fredag 30. august 2019

Vinyltapet kjøkken

Kjøp vår moderne samling av lerretskunst og fototapeter. Skap dit eget Lerretsbilde online. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i forskjellige mønstre.

Den store fordelen med vinyltapet er holdbarheten. Derfor egner denne kvaliteten seg ekstra godt i rom som kjøkken og bad (ikke i våtsone). Det som taler vinyltapet litt imot er at overflaten ofte føles litt plastikkaktig ut, noe som ikke alle liker like godt. I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du et stort utvalg med forskjellige mønstre og farger.


Du vil garantert finne noe du er på utkikk etter. Vi blir om ikke annet svært overrasket om du ikke skulle finne noe interessant. En vannbasert lakk vil gi ekstra beskyttelse.


Den vil ikke beskytte like mye som en plate, men fungerer godt som en midlertidig løsning eller på kjøkken med lite bruk. Siden en oljebasert lakk vil gulne med ti bør du bruke en vannbasert lakk som vil holde seg klar og pen.

Det anbefales ikke å male eller tapetsere over et vinyltapet uten å først spalte tapetet, sier han. Men når tapetet er spaltet, er veggen klar for å males eller tapetseres på ny. Før du maler må sjekke at tapetet sitter godt fast til veggen og ikke klipper i endene eller skjøtene. Der det er løst må det etterlimes.


De mange ensfargede variantene med tekstilstruktur kan enkelt kombineres med mønstrene, eller brukes alene på alle fire vegger. La deg inspirere til å kombinere og dekorere med vakker tapet. Se vårt utvalg vinyltapet her. Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem.


Shop enkelt online hos Ellos. Tapeter fra Ellos til bra priser. Bråtips, ikke bruk for høy glans på malingen på vinyltapet , dette gjelder som regel på kjøkken ol hvor man bør male med glans f. Fargestoff eller voks i tapetet kan blø gjennom malingen eller føre til at den ikke tørker ordentlig.


Vinyltapet bør du ikke male over. Du risikerer også at veggen kan avgi noe lukt, sier Erik Bryng, ved Jotuns teknisk service. Fototapeter i PIXERS. NO 3dagers angrerett 1 miljøvennlig Online konfiguarasjon Vi hjelper deg til å velge et mønster!


Vi har Asker og Bærums største utvalg av tapet og stoff. Her finner du et bredt utvalg av tekstiltapet, fibertapet, papirtapet, vinyltapet samt gardin- og møbelstoffer fra kjente leverandører. Malerstua, Slependen og se det enorme utvalget!

Det er mer og mer vanlig at vinyltapetene har fiber bakside, som betyr at de ikke trenger fuktes før oppheng. Dersom vinyltapetet har papirbakside skal det fuktes og trekke noen minutter før det henges opp. Limet skal stort sett rulles på vegg. Våre tre farger English Mist, Embassy Grey og Modernisme Grå no. La barna være med å velge tapet, Rull ut panelveggen, Fargerikes topp tapetfavoritter, morsomme tapeter til barnerom m. Vi har plukket ut en del motiver som har format som passer til å være lange og smale!


En av høstens heteste trender er denne Betong-tapeten. En meget natur tro tapet med fiber-bakside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg