onsdag 7. august 2019

Kutte rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Slik kapper du en rullegardin med løpegang eller alulist.

Hvis rullegardinens endeplugg sitter på rullegardinrøret, så ta den bort. Fjern også alulistens dekkappe (hvis din rullegardin har en slik bunnlist). Har rullegardinen en sydd løpegang tar du bare ut alulisten.


Dra forsiktig ut vevet til rullegardinen. Bruk baufil for å kutte den hule aluminiumsstangen, og klipp stoffet med en god saks. Hvit rullegardin er fin og diskré mot hvite vegger.


Har du plass til å montere den bak en gardinstang, blir den nærmest usynlig.

Lystett rullegardin med kjedetrekk. Brukes tradisjonelt på soverom men kan fint brukes til andre rom som stue og kjøkken. Bredden kan justeres. Leveres med kjedetrekk.


Mål på produktet er totale mål inklusiv beslag. Stoffbredde er bredde - cm. Kulekjede til rullegardin metall Pr. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.


Rullegardinen leveres underrullet for best mulig lystetting. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Persiennene kan kuttes til ønsket bredde, i tillegg kan lengden justeres. Du bør bruke egen persiennesaks for å kutte lamellene. Topp og bunn-listen er i aluminium og må kuttes med baufil.


Lengden justerer du enkelt ved å fjerne lameller til du har lengden du ønsker. This video is unavailable. Steng lyset ute med produkter fra Kid Interiør.

Se våre monteringsanvisninger og måleguide for Dekosol solskjerming her. Gardinen kan monteres begge veier, man velger selv om man vil ha fonten frem eller bak. Monteringslisten kan monteres rett på vegg eller i tak. Funksjonshøyde er 1cm. Zebra rullegardin kan man selv kutte ned i bredde.


Dagens rullegardin er montert inn i vindusrammen, som er på cm. Lysdempende rullegardin med kjedetrekk, beslag følger med i pakken. Oppgitt bredde er inkludert beslagene, hvilket betyr at stoffet er noe smalere (ca 5cm).


Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg