tirsdag 13. august 2019

Skandinavisk design sofa

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg av sofaer på nett. Kjøp møbler med kvalitet hos Chilli.


Skandinavisk design sofa

Alle våre møbler er håndlaget på vår egen fabrikk, og sendes direkte til deg uten fordyrende mellomledd. Du får derfor en ærlig pris og års garanti. Muuto nytt perspektiv på klassisk skandinavisk.


Komfortabel og god sovesofa med pocketfjær og flere funksjoner. Egner seg spesielt for deg som har liten plass og trenger en god gjesteseng. Ta en titt å bli inspirert av vår smak.


Skandinavisk design sofa

Men ikke helt vanlige sofaer. Det er unike sofaer i gjennomtenkt design , håndlaget og skreddersydd for hver kunde. Det er sofaer i skandinavisk luksusdesign, som du har lyst til sitte i time etter time. Vi forstår at størrelsen er viktig, at tekstiler og farger er avgjørende og at komforten er minst like viktig som stilen.


Modulsofa høres kanskje ikke så sexy ut, men designer Piero Lissoni bringer oss nå på nye tanker med nye Avio for Knoll. Sofaen er bygget rundt en elegant stålbjelke som bærer seter, rygger og bordplater, og du kan sette sammen din ultimate sofadrøm i overraskende formater. Pris på forespørsel, Knoll-int. Med BoConcept kjøper du ikke bare standard-møbler.


Her får du en sjanse til å tilpasse dem etter din egen smak og livsstil. Følg disse enkle trinnene og lag din egen interiørløsning, enten du skal velge en ny sofa eller skape en ny innreding i spisestuen. Stilen var inspirert av funksjonalismen , men med en mykere linjeføring. Begrepet kan både oppfattes som en stilbetegnelse, som en betegnelse på en nordisk livsstil og på en nordisk arbeidsmetode. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ocean er en modulserie i flott skandinavisk design. Serien har særlig høye krav til materialkvalitet og utførelse. Putene er toppet med dun som gir en svært god og myk sittekomfort.


Skandinavisk design sofa

Mange moduler og alternative møbleringsløsninger å velge i. Allan er lidenskapelig opptatt av interiør og dansk design , og stilen hans er maskulin, innovativ og Skandinavisk – med et hint av amerikansk retro. Allan har designet Bungalow- sofaen , en moderne og komfortabel 3-seter sovesofa. I over år har våre eiere produsert møbler i Sykkylven på nordvestkysten av Norge. Vi tilbyr et bredt utvalg av tidløse og moderne møbler basert på klassisk skandinavisk design. Bare kikk på de mange variantene og trekkene våre, finn drømmesofaen – og gjør om på den senere hvis behovene eller smaken endrer seg.


Med sofaplanleggerne våre kan du lage din egen sofa. I 1år har målet vært det samme, å tilby våre kunder personlig service og tidløse produkter av høy kvalitet. Design din egen sofa. Hos oss finner du det ypperste innen klassisk og moderne skandinavisk design , fra møbler og belysning til tekstiler og tilbehør. Slik velger du den perfekte sofaen.


Vi har samlet alt du trenger å vite når du skal kjøpe din nye designsofa. Fra størrelse, design og modell til farge, fyll, fordeler og ulemper. Alt sammen samlet på ett sted i én oversikt.


God morgen Norge fronter norsk design fra sitt nye studio på Aker Brygge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg