onsdag 21. august 2019

Tynne lister

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her! Trenger du aluminiumslister?

Hos MAXBO finner du et utvalg plastlister som vinkellist, skyvedørslist og dekklist. Noen som har noe ide om hvor jeg kan få tak i slikt ? Variant passer kun til glatte lister , men du velger selv om det er den loddrette eller vertikale enden som avslutter. Alle variantene kan kombineres med hjørneklosser.


Variant den bredeste siden av den profilerte listen vendes inn mor døren. Listen gjæres både oppe og nede ° i motsatt vinkel. Vi vil være landets mest komplette leverandør av lister , maskiner og utstyr for gulvleggeren.


Interiørlister i plast, PVC og metall er den største varegruppen, og lange, tynne ting står for cirka prosent av omsetningen, sier daglig leder Martin Dokkan.

Byggern har et rikt sortiment av lister. Det vanligste er furulister og et mindre sortiment av gran. Vi har ikke bare det vanlige sortimentet i butikkene, men du har også mulighet til å bestille lister ut fra sortimentet til våre leverandører. Ferdig malte og lakkerte lister er også å få kjøpt. Er det trevegg kan du stifte.


Benytt gjerne en stift lik som dem du skal feste me som bor. Knip av hodet på stiften med en tang slik at du får festet den korrekt i drillen. Fei unna støv og rusk før du fester listen. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Til lister av løvtre og MDF må man bore hull både til skruen og for å forsenke hodet for å unngå at listen sprekker.


Dette gjelder også alltid alle materialer der man bruker feste- midler nær enden av listen. Listnål er en svært tynn, rund og lett spiker uten hode. Bruksområdet er tynne lister og profiler. Listen må spesialbestilles på et snekkerverkste og da får du den i akkurat den tresorten du vil.


Eventuelt kan du bruke en symmetrisk oppbygget hulkillist, som er lagervare i de fleste byggvarehus. FORDEL: Virkelig flott avslutning, som du kan få i samme tresort som benkeplaten. Det er mulig å sette fliser på veggen fra overkanten av.

Når det gjelder gulvlister er det også viktig å sjekke om det er mye glipper langs parketten, og at du ikke velger for tynne lister , men noen som dekker de glippene, sier Christiansen. Det finnes også de som er spesielt utformet for å skjule ting du gjerne vil gjemme bort. Vi fører et stort sortiment av lister til gulv, tak og flis til konkurransedyktige priser. En list kan være med på å skape et uttrykk du ønsker å fremheve. LADY Supreme Finish suverene utflyt gir panel, listverk, møbler, dører og vinduskarmer en jevn og vakker overflate.


Veggplatene er kun mm tykke, og det gjør det mulig å montere inn mot lister. Finnes veldig tynne (og dyre). De har lista en del produkter jeg ikke finner andre plasser, som det hadde vært kjekt å kunne bestille på tvers av landet. Har jobbet med å dra opp gulv og med det en del lister og hater tynne dykerter som er mer stifter enn spikere.


Og til info er det skremmende mange som ikke vil bytte lister når man bytter gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg