mandag 12. august 2019

Veggtapet stue

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Veggtapet stue

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice.


Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Det høres kanskje råflott ut å skulle pusse opp stuen med kunst fra Van Gogh, men nå det er fullt mulig.


For flere av kunstnerens motiv er gjenskapt som tapet. Kryss av for å bekrefte din bestilling. Her finner du vårt utvalg av tapeter til barnerom, soverom, stue , kjøkken og våtrom. Velg mønster, farge, type og merke. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter.


I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. Fototapeter som gir dine vegger et personlig uttrykk. Bestill din fototapet online hos Mr Perswall og hent i butikk.


Velg tapeter blant våre kolleksjoner eller last. Uavhengig av hvilket motiv du velger, skal fototapetet bidra til en harmonisk atmosfære, virke inspirerende, innby til lek og vekke glede. Det gjelder alle rom, både barnerom, stue , entre og kjøkken. Utover bruk i boliger er våre fototapeter også velegnet til vegger i kontorer, butikker, showrooms og en rekke andre offentlige miljøer. Bland rosa, limegrønn og turkis på kjøkkenet med tapeter fra Ingela P Arrhenius, eller inviter grønne planter og blad inn i stuen i form av tapet fra designstudioet Lemon.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Stuen er for mange det viktigste rommet i huset. Det er her familien tilbringer mest tid og det er her man samles når man har gjester. Det gjør dette rommet til et perfekt tapetrom. Happywall tilbyr fototapeter, tapeter og veggbilder i ulike materialer.


Bestill på nettet og velg blant hundrevis av motiver eller trykk dine egne bilder. Inspirasjon oppover veggene. Gi hjemmet et nytt uttrykk med tapeter! I Rustas tapetsortiment finnes det noe for enhver.


Her kan du også gjerne bruke forlengerskaft og microklut - først en tørr klut hvis veggen ikke er spesielt skitten. I rom med mer trafikk, som kjøkken, gang og stue kan du bruke en vår klut og Nordsjö Original Forvask. Rene vegger er viktig for sluttresultat når du skal male og for at malingen skal få et godt feste.


Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Shop enkelt online hos Ellos. Tapeter fra Ellos til bra priser.


Til deg som skal pusse opp flere rom, bygge nytt eller gjøre om en hel bolig – TENK HELHETLIG. Ikke tenk hvert rom hver for seg. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg