mandag 5. desember 2016

Kunst drammen

Gjenstander for det moderne livet. VisitDRAMMEN forteller om kunst og kultur i Drammen , utstillingene, de tøffeste konsertene og mest gripende teaterstykkene. Vi blir bare bedre og bedre, sies det! Sett av HELE søndag 18. Drammen Kunstforening er en medlemsforening som er åpen for alle som er interessert i billedkunst innenfor alle retninger og teknikker.


Vi arrangerer omvisninger, foredrag, filmkvelder med kunst - og kulturfilmer og croquis. KUNSTGEIST = Foredrag om feministisk kunst 27. Et av Norges største kunstgallerier.


Vi tilbyr et stort og bredt utvalg kunst fra mange av Norges største og beste billedkunstnere. Kunst - og uttrykksmetoder i terapi er en kreativ tilnærming til den terapeutiske prosess hvor både verbal- og ikke-verbal kommunikasjon skjer gjennom bilde, dans og bevegelse, musikk, poesi, drama og psykodrama. Ved første gangs kjøp eller bestilling vil du kunne inngå en avtale om senere kjøp direkte til din adresse.


Blant annet kan vi tilby leveranse med budbil på strekning Drammen - Oslo, Drammen - Notodden og Drammen - Tønsberg. Se vårt store utvalg i lerret. Samtidig har det vært arrangert en stor fellesutstilling med ett verk av hver av kunstnerne. Utstillingen har ambulert, og er i år på Henie Onstad Kunstsenter. Daina Deksne-Gundersen.


KJØP KUNST I DRAMMEN. Du vil til enhver tid finne et godt utvalg kunst tilgjengelig i våre lokaler. Flere ganger årlig presenterer galleri Artgate Drammen en eller flere hovedutstillere som får vist fram sin kunst i en større andel av lokalet.


Kunst drammen

All kunst som er i vårt galleri er ferdig innrammet og til salgs, klar for dine vegger. Alle som er bosatt i Drammen kommune kan bli elev hos oss. Primærgruppen er barn og unge, men også voksne kan få elevplass ved ledig kapasitet. Drammen befinner seg i klimasonen kald-temperert klima.


Klimatypen i Drammen er kald og fuktig, med varm sommer. Drammen er mindre påvirket av Oslofjorden enn Oslo og har derfor litt lavere middeltemperatur om vinteren enn hovedstaden. Høyeste temperatur som er målt er 3°C, som ble målt 3. Bestill drømmeferien med Agoda.


Kunst drammen

Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Få oversikt over arrangementer, attraksjoner, aktiviteter og overnatting i Vestfold. Den tidligste kunst fra Drammen vi vet om. Særlig elgen (øverst til høyre) er internasjonalt kjent.


Gavekortet for Drammen sentrum. Utsalgssteder Saldosjekk. KUNSTEN I DRAMMEN : Hans Martin Øiens ruvende turbinskulptur ved elven ”Vannet gir kraft” symboliserer kraftforsyningens betydning i Drammensvassdraget HANS MARTIN ØIENS TURBINSKULPTUR Drammenskunstneren har kalt sin monumentale skulptur ved Drammenselven ”Vannet gir kraft”.


Norges lengste kunstutstilling fant sted i Drammen søndag 20. Over kunstnere stilte ut og solgte sine verk på begge side av Drammenselva. Kunst og Kulturhistorie Hovedområdet kunst og kulturhistorie handler om kunst og kultur i ulike epoker, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.


Studier av hvordan tanker, verdier og ideer hos mennesker til ulike tider har kommet til uttrykk, står sentralt. Finans og kunst har alltid holdt sammen, og mange av våre kunder er veldig interessert i kunst og noen investerer også i det, sier daglig leder i Formuesforvaltning Drammen , Johan Fredrik Bruusgaard som legger til at konsernet har to ansatte som jobber med kunstrådgivning for kunder. Drammen er et regionalt senter for kultur vest for Oslo og har flere tilbud og arrangementer av regional betydning. I tillegg var det ca.


Kunst drammen

Samtidskunst: Ønsker du kunst på veggen eller i gave så har våre butikker et stort og spennende utvalg. I samarbeid med Artgate. Se flere av våre tjenester her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg